Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy Ukrajna az elmúlt nyolc évben népirtást követett el orosz nemzetiségű állampolgárai körében?
Ez a linkelt videó ez jó, akkor ha odafigyelsz arra amit nézel. Szépen elmondják, hogy pár nacionalista félbolond gúyjtogat - akit khm az oroszok pénzeltek - aztán a küzepe felé van benne olyan is, amikor maga a riporter mondja hogy az váltott ki komoly magyarllenes hangot Kijevben amikor Szijjártó valami baromságot mondott.
A magyar külügyminiszter elfogadhatatlan kijelentést tesz ( mint pl Novák Katalin múlt héten ), Kijevben egy kvázi polgárháborús időszakban erre ingerülten reagálnak >> ők magyarellenes g3cik.
Olyan lelkesen linkelitek mindig ezt a videót, pedig pont titeket cáfol..
Kedves kérdező! Ilyen alapon teljes joggal kérdőjelezhetném meg, hogy a bucsai mészárlást az oroszok követték el. Számomra komolyan vehető hírportálok ha írtak is róla, azok is csak az ukránpárti propagandát vették át.
Aztán mégsem kételkedem.
Az azov légió egy banderista (értsd: náci) terrorszervezet, ami az alja söpredék ukránságnak is a legalja söpredékéből verbuválódott. Szabadcsapatként üzemeltek egészen mostanáig, nyilván nem azért, hogy a nemzetközi jogot némileg szabadabban értelmezhessék. Valószínűleg nem azzal voltak elfoglalva, hogy szombat délután vajaskenyeret kenjenek.
Az meg, hogy amiről nemzetközi libsi sajtóban nem írnak, az nem is létezik, az olyan fokú... khmm... "tévedés", amit a legbárgyúbb naivitás magyarázhat csak. Mert szándékos ferdítést nem nézek ki belőled.
Mészárlás az odesszai színháznál. Nem tudom, ki írt róla, és ki nem, de ezt még a libsik is elszokták ismerni, csak amolyan gyerekcsínynek tartják, mert ukránok az elkövetők, és oroszok az áldozatok.
Nem sok kapcsolatom volt eddig ukránokkal, azért egy pár:
Megálltam egy benzinkútnál, mert a gyerekeknek sürősen Vc-re kellett menni.
Beálltam egy sötét, ukrán rendszámú kocsi mellé, három ember "támasztotta" a kocsit.
Kivágódott a kocsiajtó, a gyerekek kipattantak. Mindhárom ember hátracsapta a sötét felöltőjét -talán bőrkabátját-, s a fegyverük után kaptak. Végülis nem történt semmi, mikor látták, hogy a gyerekek elrohantak. Mindenesetre én is hamar elhúztam onnan a csíkot.
Másik eset: Görögországból jöttem haza görög rendszámú kocsival. Hirtelen három fehér civil rendszámú kocsi profi módon leszorított a padkára.
-Tud magyarul?
-Persze.
-Dukumentumokat kérem.
Odaadtam.
-Bocsánat, azt hittük, hogy ukrán. További jó utat.
Másik ügy. Bizonyos okokból érdekelt. -Érdekes, hogy pár hete még a "fűzfa ügyre" rákeresve a gugli több találatot is adott, most egyet sem.
Annak idején az IH (talán NBH) azt a feladatot kapta, hogy derítse fel az ukrán maffia tevékenységét Kelet-Magyarországon. Ebből támadt egy kis "kavar", mert néhány politikus neve is "valahogy" bekerült a jegyzőkönyvbe (Baja Ferenc, stb.) Sokáig nagyon csekély volt az információ, bár a nevükön nevezett politikusok "háttérbe kerültek".
Később készültek bővebb cikkek az ügyről, amit most nem sikerült fellelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!