Oroszországnak tényleg szinte korlátlan a kőolaj és földgáz készlete?
Figyelt kérdés
Üdv, csak azért kérdem mert ők látják el európa nagy részét olajjal és gázzal évtizedek óta + gondolom magukat is ,,, és most, hogy az EU le akar róluk szakadni vinnék ázsiába vagy hová, a kérdésem az, hogy oroszország még évtizedekig , évszázadik is megélne ezekből az energia hordozókból?2022. máj. 26. 16:35
11/19 anonim válasza:
Azt igen.
Mondjuk ha elolvad a tundra ahogy #3 vízionálta, akkor abból több gondjuk lesz mint hasznuk, mert már most is komoly gondok vannak a metánrobbanásokból.
12/19 anonim válasza:
Ellátni eltudják magukat ,mert van nekik elég bőven. Csak kérdés, hogy mennyire lesz igény. A világ nem a fosszilis tüzelőanyagok irányába gondolkodik
13/19 A kérdező kommentje:
Igen ennek az olvadozásnak komoly következményei lesznek... bár gondolom az "olaj emberek" csak a pénzt látják,,,,
2022. máj. 26. 18:12
14/19 anonim válasza:
Persze csak azt. Főleg akkor lesz gáz ha nem tudnak vele mit kezdeni
15/19 A kérdező kommentje:
Amúgx ezek az "olajemberek" felfogják, hogy ott ahol most olvas a jég, nagyon csúnya gázok jöhetnek ki, és nem biztos, hogy olyan jó lesz, ha ott hozzáférnek az olajhoz/gázhoz? Ezt régen én is olvastam, kicsit sem lesz poénos az olvadás.
2022. máj. 26. 18:16
16/19 anonim válasza:
Felfogják max nem érdekli őket. Ha gáz van és robban nem ők vannak ott. Ők csak a profitot látják
17/19 A kérdező kommentje:
Értem tehát kb az "én amúgy se ott vagyok nem érint eset, max nem megyek arra" történet.
2022. máj. 26. 18:26
18/19 MDaniel98 válasza:
Igen, nem nagyon valószínű, hogy a következő évtizedekben Oroszországnak energiaválsággal kellene szembenéznie.
19/19 anonim válasza:
putyin gondoskodott róla, hogy soha ne fogyjon el az a rengeteg kőolaj, nam eg a kitermelési mellékterméke, a gáz sem.
Gáz? Hát, ha más nem is, de az biztosan lesz oroszországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!