Ki az aki embargót akar az ukránok, vagy csak az EU?
Figyelt kérdés
Az olajcsapott (Barátság kőolaj-vezeték) az ukránok bármikor el tudnák zárni.
Hasonló a helyzet a gázzal. Azt a bulgárok tudnák elzárni, ők már -állítólag- nem használnak orosz gázt.
2022. máj. 26. 13:45
11/16 anonim válasza:
#9-10. Nagyon nevetek. Pontosan így van. :D Álszent puhapöcsök vesznek körül minket.
12/16 anonim válasza:
Az embargó-pártiak igazán elől járhatnának már a példával!
Áram lekapcs., autó letesz, lóval közlekednek, egyebek.
13/16 A kérdező kommentje:
Egy német ismerősöm szerint -nem tudom igaz-e- az elmúlt időszakban 7 euro centről 30 centre ment fel a gáz ára. Szerinte náluk teljesítményre (KW/óraban) van meghatározva a gázár.
2022. máj. 26. 14:30
14/16 anonim válasza:
Nem igaz, 16 cent/kWh (nem értem miért okoz mindenkinek problémát a kilowattora ??) körül van a gáz ár jelenleg.
15/16 A kérdező kommentje:
Szóval.
Megnéztük a német ismerősömmel az általad linkelt oldalt.
Vannak kisebb problémáink -én beszélek angolul, kevésbé németül, ő fordítva- a lényege annak amit mondott:
Az oldalon linkelt KWh árak nem a teljes árat tartalmazzák. A mostani valóságos ár szolgáltatótól függően 30-36 cent/KWh. Az ő gázszámlájuk a múlt hónapra 340 Euro volt.
2022. máj. 26. 23:42
16/16 MDaniel98 válasza:
Ez az Ukránok érdekében áll, és az EU ebben a tekintetben igyekszik kiszolgálni az igényeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!