Mit szólnátok ahhoz, ha Putyin és Zelenszkij twerkpárbajban döntene a világ sorsáról? Nem lenne fair intézkedés a sok ártatlan civil, meg ptsd-s katona halála helyett ezt így elintézni?
Na már most Putyin ilyen menő sportoló, meg minden, Zelenszkij meg színész volt eredetileg, és van is róla egy videó, amiben magassarkúban meg latexban táncol technóra! Én azt a zenét amúgy nagyon élem, azt szoktam hallgatni amikor megyek munkába, vagy levest főzök a gyerekeknek.
Mit szóltok? ÉN ODABÍZNÁM. Intézzék el ŐK! Utána jöhet megszállás, meg minden xar, de ezt a sok hullát meg békegalambot instán már nem bírom.
ó, egyre jobb teóriák vannak itt, vicceske :D
2-es
hát nagy a tét, viszont ha putyin veszít, akkor az ukránok simán bezsalnak ellenállás meg minden nélkül oroszországba, sőt, velük akarna dealeket nyélbe ütni mindenki, hogy aztán oroszország romjain nyerészkedjenek. hát ez ilyen. a játékgépbe is kell pénzt bedobni ahhoz, hogy nyerni tudjál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!