Soros György miért akarja, hogy tovább folytatódjon a háború?
Figyelt kérdés
Azt mondja, le kell győzni Putyint, mert így kerülhető el a harmadik világháború. Én nem akarok világháborút, de ezt nem értem. Ez olyan, mint a békeharc? Egyébként én nem tudom elképzelni, hogy Putyin megtámadna NATO országot, ennyire nem hülye. Úgy veszem ki Soros szavaiból, hogy a "zárt társadalmak"-at akarja legyőzni, hogy azok is "nyílt társadalmak"-ká váljanak. Mit gondoltok erről?
2022. máj. 24. 21:58
1/10 anonim válasza:
A háború mindig jó biznisz egy spekulánsnak!
3/10 anonim válasza:
A hozzá hasonlóak profitálnak az egészből.
4/10 A kérdező kommentje:
#4: Ne személyeskedj! Nem bízom a Soros-félékben, akik állítólag jót akarnak az emberiségnek, de azért biztosították, nem éppen helyes úton, a maguk gusztustalanul nagy gazdagságát.
2022. máj. 24. 22:41
7/10 MDaniel98 válasza:
5# Az se sokat segítene, a vállalkozásai ügymenetében már eleve évek óta nem vesz aktívan részt.
8/10 anonim válasza:
Nem érdekli már ez, fél lábbal a sírban van, ha megnézed videón, már beszélni alig bír, mert egy, idős ember. Annyi pénze van, hogy sosem tudja elkölteni.
9/10 anonim válasza:
Gyuribácsi azt se tudja mere van arccal előre.Szerintem ezeket a baromságokat vagy mondatjak vele,vagy az ő lógója alatt futtatják.
Akkor már inkább Henry Kissinger szavára érdemes lenne odafigyelni, aki a békekötést forszírozná.A realitások talaján áll ebben a tekintetben.
10/10 A kérdező kommentje:
#9: Nem is vitatom. De engem az érdekel, Soros miért akarja tovább folytatni a háborút. Gyanús nekem.
2022. máj. 25. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!