Az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi vészhelyzet kihirdetését fontolgatja a majomhimlő miatt. Mindent bezárnak megint? Én félek
2022. máj. 23. 13:31
11/14 anonim válasza:
7: Nekem akkor sem tetszik, hogy -még ha csak elméleti jelleggel is- felvetik az utazási korlátozások eshetőségét. Két éve rakosgatom át a skóciai nyaralásomat, épp elkezdtem magam beleélni, hogy most augusztusban végre megvalósul.
12/14 anonim válasza:
Ilyen baromságokkal mérgezed magad?
13/14 Fero89 válasza:
Azt mondják NAGYON közeli kontakt kell a fertőzéshez, szóval ha megígéritek hogy nem nyalogatjátok a kasszásnéni tarkóját akkor TALÁN elkerülhető lesz a boltzár.
14/14 anonim válasza:
Avval jönnek nekem páran, hogy az alacsony mortalitás és nehezebb fertőzőképesség miatt teljesen logikátlan lépés lenne bármelyik ország bármelyik kormányától bármiféle lezáró vagy korlátozó intézkedés. De könyörgöm, az elmúlt két évben hányszor tehettünk egyenlőségjelet a logika és a meghozott intézkedések közé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!