Nem lenne egyszerűbb agyonvágni egy lapáttal azokat az éhes szemeteket, akik miatt emelkedik az energiaár?
Figyelt kérdés
Mint ilyen hülyeségekkel jönni, hogy "ne fürdjél le" meg csak szárogassad, levegőztesd a ruhádat mosás helyett?
Néhány túléhes szemétláda csinálja, hiszen nem Isten, nem az idegen űrlények emelik az árakat, hanem ezek emberi és ember általi dolgok.
2022. máj. 20. 11:29
1/9 anonim válasza:
A gazdaság nem úgy működik, hogy megölöd az "árdrágítót", és akkor minden olcsó lesz. A kommunisták így gondolták, de nekik sem jött be.
2/9 anonim válasza:
De. Én igazából minden nyugatit ütnék agyon.
3/9 anonim válasza:
Szovjet testvéreink hamarosan felszabadítanak minket és akkor vége lesz a kapitalizmusnak. A kapitalisták likvidálva lesznek.
4/9 anonim válasza:
Ezek tényleg visszavágynak a kommunizmusban, hogy orosz elnyomás alatt legyünk megint.
5/9 A kérdező kommentje:
Vágyódik vissza a lophas a kommunizmusba. Én abba vágyódom vissza, ahogy az elmúlt években az árarányok normálisak voltak.
2022. máj. 20. 11:43
6/9 anonim válasza:
Akkor nézd meg, mi az oka a drágulásnak. Van gazdasági oka, nem csupán annyi, hogy valaki drágítja csak úgy.
7/9 anonim válasza:
12 éve Orbán apád és az ő szerteszétszemű jobbkeze mondja meg, hogy miként kell a gazdaságnak működnie.
Fordulj hozzájuk bizalommal, hogy miért, milyen érdekből cseszték így szét a dolgokat az országban.
8/9 anonim válasza:
Ahhoz túl sok embert kellene megölni. A két Sorost, és az egész hálózatát, különben állítanak ők oda egy másik embert. Jobban védik őket, mint engem és téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!