Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A németek miért ilyen agymosot...

A németek miért ilyen agymosottak?

Figyelt kérdés
Küldöm egy német ismerősömnek a képeket, ahol az ukrán katonákon Totenkopf jelvények vannak (ezt maga Zelenszkij rakta ki véletlenül az oldalara), horogkeresztek vannak rájuk tetoválva, vagy ahogy az Azov posztereken náci jelvények vannak, de nem hiszi el, hogy nincs nácizmus Ukrajnában.

2022. máj. 19. 22:58
1 2
 1/19 XX.XX ***** válasza:
34%
a fokozott libsi agymosás agyhalált okoz
2022. máj. 19. 23:15
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, ezt a náci Ukrajna hülyeséget az orosz propaganda ültette el a fejedbe. Őszintén, február előtt is úgy gondoltad, hogy Ukrajnában nácizmus van?

Egyébként Zelenszkij zsidó származású, kétlem, hogy náci lenne.

2022. máj. 19. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
42%
Mert most az ukránokat csak dicsérni szabad
2022. máj. 19. 23:19
 4/19 A kérdező kommentje:
#2 akkor is megvetettem az ukránokat és most is megvetem. Azt is tudom, hogy Zelenszkij zsidó, de ő rakott ki egy ukrán katonáról képet, ahogy a mellkasán egy Totenkopf embléma van...
2022. máj. 19. 23:22
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
#3: Nem, nem csak dicsérni szabad, sok ultranacionalista ukrán is van, akikkel nem értek egyet. Én elhiszem, hogy van egy ukrán náci kisebbség is (ahogy minden országban, köztük Magyarországon is), de hagyjuk már, hogy emiatt kellett megtámadni az egész országot és hogy az egész ország náci lenne. Aki ennek bedől, az elfogult.
2022. máj. 19. 23:24
 6/19 anonim ***** válasza:
61%

Ha Oroszország tökös lenne, akkor felvállalná, hogy kell neki a terület és a befolyás, nem pedig ilyen kamu indokokkal takarózna. Komolyan mondom, jobban értékelném, legalább őszinte lenne.

Kérdező, te viszont nem válaszoltál. Február előtt is úgy gondoltad, hogy Ukrajnában nácizmus van?

2022. máj. 19. 23:27
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen, úgy gondoltam, mert tisztában vagyok a térség politikai helyzetével és nem a Telexbol tajekozodok
2022. máj. 19. 23:29
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Te gondoltad volna, hogy száddám tömegpusztító fegyvereket gyűjtöget? Látod milyen gonosz ez a világ.
2022. máj. 19. 23:29
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
#7: Szerintem saját magadnak is hazudsz, de rendben van.
2022. máj. 19. 23:35
 10/19 tobas ***** válasza:
82%
Én komolyan nem értem, most miért baj az, hogy a németek szerint vannak neonácik Ukrajnában.
2022. máj. 20. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!