Mi ellen tüntet aki azt kiabálja, hogy "ix crosti sonnicello!" és "Dop ba noodle stooz"?
A Szívek szállodájában (Gilmore Girls című sorozat) volt egy epizód. Egy férfi ment tüntetni és lelógatott volna egy transzparenst egy magas épület tetejéről, de leszakadt, így nem lehetett megtudni, hogy mi volt ráírva. Aztán elkezdte kiabálni, hogy "ix crosti sonnicello!", de senki sem értette mi az, aztán kiabálta, hogy "Dop ba noodle stooz", de azt sem. Utána valamit kiabált még, de azt már nem lehetett hallani, mert beszéltek közben a szereplők.
Rákerestem, de nem találtam Google-ben meg a jelentését.
Szóval mi ellen tüntet az, aki azt kiabálja, higy "ix crosti sonnicello!" meg "Dop ba noodle stooz"?
Heh, szeretem az ilyen rejtélyeket:D
Deee előfordulhat, hogy a sorozat stílusa miatt is az a magyarázat, hog nincs magyarázat.
Emberünk tüntet valami ellen vagy valami mellett. Ennyit kell tudni róla.
A Gilmore Girls egy kiváló sorozat és nem tett volna neki jót, ha beleállt volna aktuálpolitikai kérdésekbe, így egyszerűbb, ha kitalálnak valamit és annyi. Mármint ugye így most úgy tüntetett a csávó, hogy annyit tudtunk meg róla, hogy tüntet:D
De nyitva tartom a szemem, hátha rálelek valamire:D Te is írd meg, ha megtaláltad a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!