Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha egy ország az oroszoknak...

Ha egy ország az oroszoknak akarna segíteni fegyverrel (mint teszi a nyugat és az USA) akkor "őt" miért szanckcionálná a nyugat és az USA?

Figyelt kérdés

Ők megtehetik, hogy nyíltan segítik a náci ukránokat de "aki" az oroszoknak akar segíteni az büntetés nélkül nem teheti meg?

Hogy van ez???!!!!!!

2022. máj. 16. 12:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Ennyire fáj, hogy még létezik Ukrajna táváris?
2022. máj. 16. 12:07
 2/27 A kérdező kommentje:
A szemét náci ukránok mosolyogva használják a nyugati fegyvereket de ha egy ország az oroszoknak akarna segíteni azt a nyugatiak rögtön büntetnék. Álljanak ki a náci ukránok az oroszok ellen egy az egybe! Mint férfi a férfi ellen! Úgy nem menne? Vagy kapjon segítséget nyíltan is az orosz Kínától, Észak-Koreától, stb!!! És akkor úgy feszüljenek egymásnak a felek. De az, hogy az egyik (ukrán)segítséget kap míg a másik (orosz) nem kaphat az igazságtalan!!!!!!!!!!!!!!
2022. máj. 16. 12:08
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Jelenleg nincs ilyen ország s úgy néz ki nem is lesz. Még Kína is lapít mert nem meri hangoztatni hogy ők sem nézik jó szemmel azt amit Putyin csinál.
2022. máj. 16. 12:09
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Mert Ukrajna önvédelme összegyeztethető a nemzetközi joggal, oroszország aggressziója meg nem.
2022. máj. 16. 12:09
 5/27 A kérdező kommentje:
Én minden este fél tizenkettőkor a Világhíradót nézem az M1-en semmi mást mert az már kavarodás és mindig összeszorított szájjal mérgesen nézem a tudósításokat és...úgy mennék segíteni!!!!! Persze egy ember segítsége semmi de felháborít, hogy a náciknak segít a nyugat nekünk meg büntetlenül nem lehet.
2022. máj. 16. 12:10
 6/27 anonim ***** válasza:
82%
#2 Oroszország is megtehetné hogy segítséget kér más országoktól. Ja de hogy senki nem is akar segíteni nekik? Se Kína se India de még a báb Lukasenka is próbál kihátrálni Putyin mögül hogy ha bukta lesz ne bukjon ő is.
2022. máj. 16. 12:12
 7/27 anonim ***** válasza:
17%
#5 Hmm, szóval mennél önkéntesnek az orosz seregbe? Hát menjél, csak le ne csukjanak mielőtt indulsz mert amit akarsz azt több éves börtönnel büntetik.
2022. máj. 16. 12:14
 8/27 A kérdező kommentje:

"Mert Ukrajna önvédelme összegyeztethető a nemzetközi joggal, oroszország aggressziója meg nem."

A büdös f*szt! A második vh-ban a nyugat segítette is a bajszost terelni a SZU ellen aztán meg abban tetszelegtek, h megnyerték a II. Vh-t miközben a SZU nyerte meg. A nyugat fel akarja osztani bekebelezni Oroszországot.

DE HAGYJUK A TÉMA TERELÉST.

Miért nem segíthet nyíltan, egyenesen egy-egy ország az oroszoknak büntetlenül mint ahogy az ukránoknak segítenek büntetlenül?

Ez háborít fel és ha tehetném...de nem tehetem. Így "CSAK" nézem esténként a Világhíradót és szorítok orosz barátaimnak és minden orosz sikernél amiről beszámolnak a levegőbe csapok az öklömmel örömömben míg ukrán sikernél...

ENNYIT TEHETEK!

2022. máj. 16. 12:14
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
#8 Mert EGYIK ORSZÁG SEM AKAR SEGÍTENI az oroszoknak, mit nem értesz? Amúgy a 2vh-ra meg annyit, hogy létezett egy Molotov-Ribbentropp paktum is, Lengyelországot sem a nyugat osztotta fel annak idején.
2022. máj. 16. 12:18
 10/27 A kérdező kommentje:

Én láttam egyenesben múlt hétfőn a II. Vh megemlékezést. Szép volt. Az oroszok ápolják az emlékeket és tisztelik a hősöket.

Magyarországon is ünnepeltük április 4.-én a nácik kitakarodását. De ma? Ma a magyar lapít ápr. 4.-én, május 9.-én. Görény nép a magyar. Tisztelet a kivételnek. Mi oroszok (oroszbarátok) nagyon komolyan vesszük a II. Vh tanulságait de a nyugat UGYANAZT csinálja mint 1941-ig.

TERJESZKEDETT OROSZORSZÁG FELÉ...MI EZT MEGUNTUK...LEXSAPTUNK AZ ELŐRETOLT NÁCIKRA (Ukrajna)...MOST PEDIG A NYUGAT AZT CSINÁLJA MINT 1941-ben Hitler AKART. ELFOGLALNI MOSZKVÁT.

De nem fog sikerülni nácik...nem fog. Ha kell egész Oroszország fegyvert fog és jönni fog a III. honvédő háború.

Jönni fog mert a nyugat vérszemet kapott és teljes gőzzel támogatja az ukrán nácikat. Kell nekik Oroszország.

NEM FOGJÁTOK MEGKAPNI.

2022. máj. 16. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!