Ha egy ország az oroszoknak akarna segíteni fegyverrel (mint teszi a nyugat és az USA) akkor "őt" miért szanckcionálná a nyugat és az USA?
Ők megtehetik, hogy nyíltan segítik a náci ukránokat de "aki" az oroszoknak akar segíteni az büntetés nélkül nem teheti meg?
Hogy van ez???!!!!!!
"Mert Ukrajna önvédelme összegyeztethető a nemzetközi joggal, oroszország aggressziója meg nem."
A büdös f*szt! A második vh-ban a nyugat segítette is a bajszost terelni a SZU ellen aztán meg abban tetszelegtek, h megnyerték a II. Vh-t miközben a SZU nyerte meg. A nyugat fel akarja osztani bekebelezni Oroszországot.
DE HAGYJUK A TÉMA TERELÉST.
Miért nem segíthet nyíltan, egyenesen egy-egy ország az oroszoknak büntetlenül mint ahogy az ukránoknak segítenek büntetlenül?
Ez háborít fel és ha tehetném...de nem tehetem. Így "CSAK" nézem esténként a Világhíradót és szorítok orosz barátaimnak és minden orosz sikernél amiről beszámolnak a levegőbe csapok az öklömmel örömömben míg ukrán sikernél...
ENNYIT TEHETEK!
Én láttam egyenesben múlt hétfőn a II. Vh megemlékezést. Szép volt. Az oroszok ápolják az emlékeket és tisztelik a hősöket.
Magyarországon is ünnepeltük április 4.-én a nácik kitakarodását. De ma? Ma a magyar lapít ápr. 4.-én, május 9.-én. Görény nép a magyar. Tisztelet a kivételnek. Mi oroszok (oroszbarátok) nagyon komolyan vesszük a II. Vh tanulságait de a nyugat UGYANAZT csinálja mint 1941-ig.
TERJESZKEDETT OROSZORSZÁG FELÉ...MI EZT MEGUNTUK...LEXSAPTUNK AZ ELŐRETOLT NÁCIKRA (Ukrajna)...MOST PEDIG A NYUGAT AZT CSINÁLJA MINT 1941-ben Hitler AKART. ELFOGLALNI MOSZKVÁT.
De nem fog sikerülni nácik...nem fog. Ha kell egész Oroszország fegyvert fog és jönni fog a III. honvédő háború.
Jönni fog mert a nyugat vérszemet kapott és teljes gőzzel támogatja az ukrán nácikat. Kell nekik Oroszország.
NEM FOGJÁTOK MEGKAPNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!