Ki fogja megnyerni az orosz-ukrán háborút?
8as, rendben Orbánfóbiás vagyok, elismerem. De légyszives magyarázd már el, hogy miért rosz az, hogy egy ország dönt a saját sorsáról, és szuveneritásáról, vagy a hovatartozásáról, és miért jó az, hogy a ruszki vezér kedvére rohanhat le számára nem tetsző szomszédokat, vagy állithat saját kedvének megfelelő politikai vezetést, aki kénye kedve szerint fogad be atomrakétákat, vagy küld tonnányi menekültet a szomszéd ország határához és fenyegetje azt. Én elismerem, hogy Orbán fóbiám van, de valahogy az én erkölcsöm ezt nem tudja benyelni.
Nem rémlik, hogy Finnországtól Belgiumig bárki is fenyegette volna az Oroszokat.
9# "Egy háborúnak sosincs nyertese. Inkább úgy kérdezd, hogy ki veszített nagyobbat :)"
Ezt mond az USÁ-nak, aki még az elmult hónapban is bombázott és vagy 15 háborút vívott az elmult 20 évben
#11 Azt magyarázd már meg, hogy mindennek mi köze van ahhoz amit leírtál a #7-ben?
Segítek kicsit, hogy ne dolgozz feleslegesen: semmi!
Odaböffentettél egy zorbánozós megjegyzést ami szerinted vicces, majd próbálod magyarázni miért is tetted oda. Késő, fordítva kellett volna!
#8 Nem jól érted. Az egész világ Oroszországtól nyugatra: USA és gyarmatai.
#11 Ukrajnát nem engedik dönteni a szuverenitásáról. 2014-ben volt utoljára szuverén ország, akkor volt utoljára demokratikus úton választott vezetője, Viktor Janukovics személyében.
Remélem, hogy az oroszok. Amit Amerika EU és a náci Ukrajna művel már tarthatatlan. Amúgy miért van az, hogy Amerika MOST is éppen más országokat bombáz és szankcionál, de ez senkit nem érdekel?
Pár napja az izraeli katonák kivégeztek a leghíresebb Al Jazeera újságírót, miért hallgat róla mindenki? Nem furcsa ez egy kicsit nektek? Miért vagytok ennyire vakok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!