Mikor hal meg Putyin?
Figyelt kérdés
Állítólag rákos.2022. máj. 14. 15:41
11/18 anonim válasza:
Szerinted nincs kinevelve az utóda? Nem ismerem az átlag ruszki hangulatot, de szerintem egy Jelcin 2-őt sem szeretnének utódnak.
12/18 felkelhetetle válasza:
13
Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg messze nem Putyin a legrosszabb képzeljétek mi lenne, ha valami ezredes nagykutya lenne hatalomban, akinek csakis a katonai célok a fontosak a civilek élete nem.
13/18 anonim válasza:
Biztos forrásból tudom, hogy Putyin felvette az idegenekkel a kapcsolatot, így a fejlett technológiájuknak köszönhetően (amit nyilvánvalóan nem vethet be másik földi nemzet ellen, ez a megállapodás része volt) még évszázadokig velünk lesz.
14/18 MDaniel98 válasza:
Ha olyan betegségei lennének amiket a nyugati média összehordott, már rég halottnak kellene lennie. Szerintem csak próbálnak valami indokot keresni arra, hogy Putyin hirtelen miért dobott sutba minden stratégai megfontolást, amikor ez eddig nem volt rá jellemző, sőt általában mindig 3 lépéssel előre gondolkozott.
16/18 anonim válasza:
A kristálygömbömben már láttam, de az univerzum nem akarja, hogy eláruljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!