8: szerintem te rínál leghangosabban ha fázna a segged :D még becsületes xD
2022. máj. 13. 08:54
12/20 anonim válasza:
Amúgy is szeretnének függetlenedni a ruszki energiahordozóktól. Akkor tessék!
2022. máj. 13. 10:06
13/20 anonim válasza:
hát igen én is sok mindent szeretnék, csak nem úgy megy az :D
mondhatnánk sokan hogy szeretnénk ha vége lenne ennek az egésznek ami most megy, de látványosan tesznek ellene és kárhozatra ítélik a kontinenst a fejünk felett...
2022. máj. 13. 16:21
14/20 anonim válasza:
Nagyon képmutatóak ezek a fejlett európai országok, a németek 10-es évektől kezdve sorra zárták be a klímasemleges atomerőműveiket, helyette eltüzeltek egy csomó lignitet, erre most jön a sokkal szennyezőbb cseppfolyósított palagáz(amit persze többnyire csúnya püfögő, egyéb tengeri szennyezést okozó tankerhajókkal fognak szállítani) a csővezetékes gáz helyett, ami simán csak átfolyik abból az országból, amely "megtámadott" egy olyan országot, amely sokszor több okot adott rá mint anno a lengyelek a náci-németeknek, hogy lerohanják őket.
2022. máj. 14. 13:42
15/20 anonim válasza:
Jelenleg Oroszország sem teheti olyan sokáig, hogy nem ad el gázt, ezért én nem aggódnék annyira, megoldják ők, ha máshogy nem majd más forrásból.
2022. máj. 15. 18:08
16/20 anonim válasza:
18:08: az olajembargó nagyobb kitolás lenne velük.
Ezért lenne rá azonnal szükség. Amíg nincs, mi finanszírozzuk Putler ocsmány háborúját.
Aki pedig azzal jönne, hogy nem élhetünk orosz olaj nélkül, annak egy klasszikus: [link]
2022. máj. 15. 18:49
17/20 anonim válasza:
17: gondolom te sipákolnál leghangosabban ha nem lenne mit enni, vagy bezárna a munkahelyed.
aki pedig egy 15 éves cikkel jön, annak el kéne gondolkodni hogy ennyi idő alatt változtak a dolgok
2022. máj. 15. 20:28
18/20 anonim válasza:
20:28: nahát, Viktornak 12 éve volt rá, hogy ne mi legyünk a Gazprom legvidámabb barakkja. Erre elintézte, hogy nagyobb az orosz energiafüggőségünk, mint akkor. Gratulálok.
Az én munkahelyemet meg te csak ne féltsd, ha az bezár, akkor már az ország is bezár kompletten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!