Szerintetek van realitása annak, hogy Oroszország nem elégszik meg Ukrajnával?
Figyelt kérdés
A balliberálisok azt mondják, Ukrajna a mi háborúnkat vívja. Szerintem Oroszország viszont nem támadna meg NATO tagállamot, mert tudja, hogy ahhoz gyenge. Ti mit gondoltok erről?2022. máj. 11. 13:28
1/8 anonim válasza:
NATO tagot nem támad meg, Moldova a következő célpontja esélyesen, hogy a Fekete-tenger környékét még jobban tudja uralni.
2/8 anonim válasza:
Egy darabig nem tartom reálisnak. Moldovát esetleg, de nem most.
3/8 XX.XX válasza:
moldovába sem megy, esetleg az ottani szakadár részt próbálja még kontroll alá vonni
4/8 anonim válasza:
Nálunk nincsenek oroszok, akiket meg kell védeni az elnyomástól.
Meg egyébként Ukrajnával sem bírnak. Hogyan támadnának meg másokat?
5/8 anonim válasza:
Ukralnával elbírna, de akkora utánpótlást nyomnak nekik hogy az eszméletlen sok a nyugattól.
6/8 anonim válasza:
Szerintem Moldovát nem fogja megtámadni Oroszország. Nekik jobban kell Moldova ütköző zónaként, mert ha elfoglalnák Moldovát, akkor megint egy NATO országgal lennének határosak, pontosan ez az, amit Moszkva nem akar.
7/8 anonim válasza:
6: ha a finnek belépnek, akkor ez az érv lényegtelenné válik, és ez ebben a hónapban már megtörténhet
8/8 anonim válasza:
Esetleg még Transznyisztria jöhet szóba, de én arra nem látok esélyt, hogy NATO országot megtámadjon van elég bajuk most anélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!