Az arab tavasz az USA Demokrata Párt akciója volt?
Nagyon szeretem az ilyen összeesküvés elméleteket, amik az irtózatosan bonyolult társadalmi folyamatokat ilyen banális, blőd szintre eresztik le, minthogy "a demokraták meg sorosgyörgy voltak!!!4!4!!".
Az arab tavasz senkinek nem volt az akciója. Ez egy több étvizedes folyamat eredménye volt, ami a második világháború utáni dekolonizációs politikával kezdődött. Ezt rávarrni pár politikusra, milliárdosra orbitális baromság.
Nem demokrata párti balhé volt, hanem cia-szervezés,de minimum rásegítés: Ezek a színes forradalmak az elmúlt 20 évben bántóan egy kaptafára mennek. A legszebb az volt, amikor 1 héten belül minszkben és libanonban (vagy jemenben; nem tudom, de nem is nagyon lényeges) megjelentek ugyanazok a mittudoménminek hívott tüntetési díszek. Ja, nyilván spontán legyártják ezeket minden országban.
Az araboknak nincs igényük a demokráciára. Amikor azt állítják, hogy van,az annak a fedősztorija, hogy egy nekik nem tetsző hadurat el akarnak távolítani, hogy egy nekik tetsző hadurat ültessenek a helyére. Ebbe nem szabad belemagyarázni azt, hogy demokráciát igényelnek. Ez egy ilyen népség, így érzik jól magukat, welcome to dö multikulturalizmus.
Én nem tudom a választ.
De abban az időben Obama volt az USA elnöke, és ő erőteljesen támogatta mind az iszlámot, mind az arabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!