Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mégis a magyar kormánnyal...

Mégis a magyar kormánnyal volt igaza, az üzemanyagárak befagyasztásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

[link]

Szlovéniában nagy felháborodást keltett,hogy kivezették a hatósági árakat.Meg is ugrottak az üzemanyagárak.Hamar vissza is kellett vezetni,hogy ne tudjon tovább drágulni.

Ez a lépés is a magyar kormányt igazolja.Szükség van a hatósági árakra.

Lehet,hogy a kisebb kutaknak nem tetszik, de a kormánynak döntenie kellett,hogy nekik lesz rossz vagy a nagy többségnek.Az előbbi mellett döntött.

Ez az, ami jelentősen hozzájárult a 2022-es győzelméhez is.

A választók ezért jutalmazták a Fideszt.

Ha kivezették volna az árstoppot választások előtt, akkor a 2/3 egy hiú ábránd lett volna.

2022. máj. 11. 09:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4%

#9. "Mondjuk hogy meghatározzák hogy max mennyi haszon lehet rajta."

LOL, te írtad fentebb az árstopra, hogy kommunista? Cuki. :)

2022. máj. 11. 11:03
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 Nem, azt nem én írtam. Én csak a 9-es voltam.
2022. máj. 11. 11:06
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
#12. Ez esetben bocs.
2022. máj. 11. 11:08
 14/20 anonim ***** válasza:
#11 Az is kommunizmus lenne, de legalább nem tennének tönkre másokat
2022. máj. 11. 11:11
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Ennél komcsibb kormánya egy demokratikus Eu-ban még nem volt Magyarországnak. De még a kommunizmust is rosszul csinálják mert a kisemberktől veszik el amit az állam benyel. És milliárdos haverokat családtagokat pénzelnek. Közben meg bőszen Istenre hivatkoznak. Csak náluk a pénz az isten meg a hatalom.
2022. máj. 11. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
5%
#15. Srácok, az ilyen legalja, egybites dumákért lettetek lealázva április 3-án. Nem akartok inkább tanulni belőle, ahelyett, hogy ismét tátott szájjal szaladgáltok a f@szerdőben?
2022. máj. 11. 12:23
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
#16 Inkább a f@szerdőbe mint direkt a 2 zsák krumpliért...
2022. máj. 11. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
#17. Kérlek, legyen hát kívánságod szerint! Boldog kétharmadot! :))
2022. máj. 11. 12:32
 19/20 tobas ***** válasza:
91%

"Ha adócsökkentést hajtottak volna végre, annak csak pár hétig, hónapig lett volna hatása, ugyanis a kereskedők zsebre vágták volna a különbözetet és adó csökkentve is ugyanannyi lett volna, mint magasabb adókkal."

Ez is érdekes, hogy olyan szelektíven zavaró ez az Áfa csökkentés. Kampány alatt csomó helyen olvastam, hogy mennyi termék Áfáját csökkentették az elmúlt 10 évben. Most akkor hogyan is van ez? Mitől függ, hogy melyik Áfa csökkentés rossz és melyik jó? Esetleg összeghatár van?

2022. máj. 11. 12:53
 20/20 MDaniel98 ***** válasza:
80%
Tulajdonképpen igen, viszont vannak kétségeim, hogy az árstoppok meddig lesznek fenntarthatók.
2022. máj. 13. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!