Kezd egyre népesebb tábora lenni az EU-ból való kilépés pártiságnak?
CSak egy nagyhangú kisebbség akarna kilépni.
Semmilyen össznépi kilépési szándék nincs.
Most konkrétan Magyarországra gondolsz, vagy általánosságban az összes EU tagállamra? Szerintem az EU-s országok túlnyomó többsége megalkuvó, és átmosta az agyukat a libsi propaganda.
Itt viszont most már tényleg minden korábbinál népszerűbbnek látom a kilépés gondolatát. Főleg az ámokfutás miatt, amit az EU a háború kezdete óta művel. Szerintem közelebb is van a huxit, mint gondolnánk. Nem véletlenül jön két napon belül Van Der Leyen, és Macron is Orbán talpát nyalni.
Van pár tucat fizetett ügynök akik ezt pröbálják elhitetni minden netes fórumon, de valójában nem.
Az emberek most még jobban értik, milyen jó hogy egy erős szövetség részei vagyunk, plusz egy másik erős szövetség, a NATO tagjai is.
Csak Oroszország érdeke gyengíteni ezt.
Valahol nevetséges hogy coviddal kapcsolatban minden véleményért börtönnel fenyegetőnek, mert "rémhír terjesztés", de orosz ügynökségek itt kedvükre hazudozhatnak magyar emberek nevében ilyeneket, és a fidesz tapsikol hozzá.
Beteg....
Huxit de nagyon gyorsan!
Ki ebből az öngyilkos brigádból.
Én a háború előtt EU párti voltam, de amit az EU ma művel, az meglátásom szerint védhetetlen, nincs ember, aki megtudnám magyarázni, hogy ezzel a nagy ukrán sz*pással hogyan is képviselik EU lakosságának az érdekét.
Komolyan hitelt vesznek fel azért, hogy támogassák az ukránokat?
Komolyan inkább vegyünk többszörös áron a gázt és az olajat, ezzel szegényítve magunkat?
Lehet én maradtam le valamiről, de akárhogy is gondolkodom, nem jövők rá, hogy miért is lenne jó nekünk, ha szívunk egy háború miatt, amihez semmi közünk. Nem mellesleg, az is látszik, hogy ez ráadásul még az ukránokon sem segít, hiszen a háború továbbra is tart...
Nagyon jó lenne, ha valami nagy EU fanatikus reagálna erre, amit leírtam, hátha tényleg én maradtam le valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!