Az oroszok megbosszulják, hogy leöntötték vörös festékkel az orosz nagykövetet Lengyelországban?
6-os, miért, szerinted elfogadható? (Most függetlenül attól, hogy milyen náció).
Ez a lengyel kultúra ezek szerint.
Amúgy meg a lengyel rendőrség baromira nem tette a dolgát.
9-es, nem az épületet, hanem a nagykövetet. Magát az embert konkrétan piros festékkel pofán küldték.
Annyira nem vicces azért szerintem.
Szása nem felejt.
Szerinted kérdező a mai korban mikor videóval minden rögzítve van és mesterséges intelligencia percek alatt kikeresi arcról hogy kik vannak a videón, az FSzB, vagy GRU majd tétlenül nézi ezt?
A MINIMUM hogy olyan verést kapnak akik ezt csinálták a családtagokkal együtt hogy pár hónap kórházi szívószálas levesevés lesz majd belőle.Jobbik esetben.
Rosszabb esetben este egy fekete Volga véletlen pont akkor lép a gázra fék helyett mikor az adott család pont hazafelé sétál.
nem tudom ezért megérte -e nekik, de én a helyükben most meghúznám magam, mint a giliszta a nyári aszály idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!