Az Oroszok miért nem számítottak arra hogy a külföldi 600 milliárdos tartalékukat 2 kattintással befagyasztják majd?
Figyelt kérdés
Mit gondoltak majd nézni fogja a világ tétlenül mikor közölték mindent elterveztek? Ez is a terv része volt?2022. máj. 9. 13:46
21/29 A kérdező kommentje:
#20 ekkora butaságot gyakorlatilag egy független országot lerohannak és majd a nyugat elnézi? Első pillanatoktól kezdve belett fagyasztva mé szaroznának? Európa máoadik legnagyobb országát nem lehet pillanatok alatt szaros 200 ezer fővel főleg hogy tele lett pakolva amcsi fegyverekkel NATO által képzett katonák ami 1 millió fő kb paramilitáris sorozott önkéntes meg aktív.
2022. máj. 10. 16:41
22/29 anonim válasza:
#21 Putyinék arra számítottak, hogy Ukrajna úgy fog járni ,mint Afganisztán. Az ottani hadsereg inkább elmenekül, minthogy harcoljanak. Másrészt arra is számítottak, hogy az ottani orosz kissebség kifog állni az oroszok mellett (Ez mondjuk részben igaz is de részben is bukta) és maga az ukrán nép sem szeretne "testvér népet" gyilkolni
23/29 A kérdező kommentje:
#22 ezt túlzásnak tartom azért de akkor is be lett volna fagyasztva az orosz vagyon mert a nyugat nem tűrne el egy ilyen agressziót.
2022. máj. 10. 16:48
24/29 anonim válasza:
2014-ben nem fagyasztottak be semmilyen vagyont. Vagyis nem ilyen fontos vagyonokat. Az oroszok nem gondolták. Főleg , hogy egy eléggé kritikus pillanatban támadtak amikor elvileg a nyugat nincsen a topon. Ez az egész az orosz hírszerzés hibája, hogy nem tudták jól felmérni a helyzetet
25/29 A kérdező kommentje:
#24 2014 az más volt leginkább a szeparatisták intézkedtek az orosz hadsereg csak a krímbe kapcsolódott be de durván meg lettek szankciózva azóta csak tanultak valamit
2022. máj. 10. 17:06
26/29 anonim válasza:
#25 Nem Gyakorlatilag semmilyen szankció nem volt ami akkora ér vágás lett volna
27/29 A kérdező kommentje:
#26 nézd meg a gdp jüket 2014 után uff kicsit durva és láttam anno 2015 ben a hírekben putyinnak keletre kell terjeszkednie ezek miatt annyira ütöttek.
2022. máj. 10. 17:58
28/29 anonim válasza:
'Az Oroszok miért nem számítottak arra hogy a külföldi 600 milliárdos tartalékukat 2 kattintással befagyasztják majd?' Mert annyi eszük van, amennyi látszik.
29/29 anonim válasza:
Ez nem az orosz állam pénze volt, hanem magánembereké.
Így tartsd a pénzed a Deutsche Bankban, ha berágnak az Orbánra, egyszerűen elrabolhatják tőled.
Dolgoztam kint egy évtizedet és volt kint egy kis pénzem, nem túl sok, csak pár ezer Euró, de rögtön kivettem, inkább vettem itthon rajta két lakást némi kölcsönnel, a nyugati bankokról azt hittem biztonságosabbak, de tévedtem.
Ahogy az oroszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!