Szerintetek Putyin mit fog bejelenteni 9-én?
Figyelt kérdés
Többféle jóslatot is lehetett már hallani. Van aki azt mondja győzelmet hirdet és bejelenti a háború végét, mások szerint hivatalosan is hadat üzen Ukrajnának és részleges mobilizálást rendel el, megint mások szerint teljes mobilizálás és totális háború következik. Még olyat is hallottam, hogy azt fogja bejelenteni, hogy megkezdődik az orosz katonai hadművelet Odessza és Transzisztria elfoglalására.
Szerintetek mi lesz, ti mit vártok?
2022. máj. 7. 23:13
11/21 anonim válasza:
Az Orbános fäszságaitok nem viccesek kicsim.
13/21 anonim válasza:
Azt, hogy az idegenek köztünk élnek!
15/21 anonim válasza:
Az orosz nép győzött, győz és győzni fog :D
17/21 anonim válasza:
Hogy éjszakánként drag queenként éli meg az elfojtott vágyait.
18/21 anonim válasza:
Egyet értek az egyik emberrel itt gondolom a teljes háborút úgy érti hogy hivatalosan is annak nevezi,nem csak katonai hadműveletnek,nem kizárt hogy egész Ukrajnában megindul a támadás beleértve Kárpátalja meg az eddig viszonylag békés területek is,most már szerintem rövidre akarja zárni
20/21 anonim válasza:
Hát nagyon úgyfest, hogy semmit se jelentett be. Azokat a frázisokat ismételgette, amiket eddig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!