Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Orosz-Ukrán háború csak...

Az Orosz-Ukrán háború csak szerintem bűzlik?

Figyelt kérdés
Nos a tények alapján én azt látom hogy a 21 században a nagyhatalmak közt kialakult 1 "hidegháború" ami talán most kezd a csúcsra törni... nos van olyan elmélet hogy a 3 világháború 2001 óta tart! és biológia és cyber térben meg gazdaságilag vívják! több politikában jártas személy is elmondta hogy valójában nem Ukrajna és Oroszország közt folyik a háború hanem Oroszok/keleti nép és a globalista nyugat közt, Ukrajna csak a harctér! és a háborúban is sok furcsa dolog történt (például az ukrán laborok amit az amcsik pénzeltek és pont Orosz határon voltak! vagy az eltévedt drónok vagy éppen a furcsa bombázások!) na szóval elég sok a kérdőjel a hazugság és a propaganda meg megy mind2 oldalon! (mielőtt a balosok írnák hogy "népírtás fújj Orosz!! Fújj Putyin! a nyugat nem hazudik hanem ez a valóság amit Putyin csinál!" nyugi... a nyugati hírportálok is hazudnak orba szájba! amit kérdeznek azt sem szabad elhinni!) na szóval ti nem érzitek azt hogy ebben a háborúban komoly háttér dolgok vannak? talán tényleg világháborúban vagyunk? elég érdekes ahogy mind az Oroszok, mind a Kínaiak, mind az Amcsik fegyverkeznek orba szájba! csak nem készül a nagy harc? ti hogy látjátok? tényleg a globalista nyugat és a Oroszok feszültek egymásnak? tényleg élen járunk 1 hatalmas háborúnak? vagy csak én gondolnám túl? ti hogy látjátok?

2022. máj. 4. 23:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
22%
Persze, aki nem hisz el vakon bármit a mainstream médiának, az konteós.
2022. máj. 7. 12:04
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ők is tévedhetnek. Viszont azért ne hasonlitsuk már össze a 2t!
2022. máj. 7. 13:11
 23/31 anonim ***** válasza:
41%
#21: De itt nem arról van szó, hogy nem hisztek el bármit, hanem hogy valamit csak azért utasítotok el, mert a mainstream média azt mondja. Csak azért kételkedni valamiben, mert mindenki azt mondja ugyanolyan ostobaság, mint mindent feltétel nélkül elhinni. Ezt a fajta gondolkodásmódot már többször észrevettem nálatok. Folyamatosan lázadtok, szinte mindegy is, hogy mit mondanak, a lényeg, hogy ti ellenkezzetek, mondván, hogy ti aztán átláttok a szitán. Nem tudom, hogy ennek mi értelme van.
2022. máj. 7. 13:18
 24/31 anonim ***** válasza:
22%
Nem igaz, a sporthíreket pl. elhiszem a médiának :) Minden másban tényleg hazudnak.
2022. máj. 7. 13:51
 25/31 anonim ***** válasza:
73%
Meg egyszerűbb a világ dolgait ilyen konteokkal megmagyarázni. Ezek könnyen emészthető egyszerű magyarázatokat adnak.
2022. máj. 7. 13:54
 26/31 anonim ***** válasza:
71%
#24: Ékes bizonyítéka vagy annak, amiről beszéltem :) Így alakulnak ki az összeesküvés-elméletek. De nem baj, mindenki abban hisz, amiben akar, az emberek többsége úgyis túlságosan érzelmi alapon dönt.
2022. máj. 7. 14:00
 27/31 anonim ***** válasza:
22%
#26 Tapasztalatból írom, amit írok. Manapság a mainstream média már egyáltalán nem tájékoztat, csak manipulál. Amit olvasok, az homlokegyenest ellenkezője annak, amit a saját szememmel látok. Márpedig a mai világban csak azt szabad elhinni, amit saját magad tapasztalsz.
2022. máj. 7. 14:31
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
#27: Én viszont már tapasztaltam olyat, ami bebizonyosodott, hogy igaz volt. Na de részemről befejeztem, mert elfogult vagy. További jó összeesküvés-elmélet gyártást.
2022. máj. 7. 14:40
 29/31 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként pl a fideszes médiának papirja van arról hogy hazudik és álhíreket terjeszt.
2022. máj. 7. 14:56
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Így van. A gyurcsányista médiának is csak azért nincs, mert a bíróságok még mindig az ő kezükben vannak. Mindkettő hazudik folyamatosan.
2022. máj. 7. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!