Most mi ez a bojkottálás? Mit akar az unió, mikortól kellene leválni az orosz olajról és gázról?
Nem úgy volt, hogy 2030-ig? Vagy 2027. is volt.
Akkor nem értem, mi ez, hogy most haladékot adnának Magyarországnak és Szlovákiának, hogy elég, ha 2023-ra leválunk.
Valaki írja meg légyszi, szerintem lemaradtam. Mert nagyon nem mindegy, hogy 5-7 év múlva, vagy azonnal.
Értem.
És egy "tollvonással" le fog válni az egész EU az orosz gázról?
Vagy Magyarország és Szlovákia vétózni fog?
Ukrajna is az oroszoktól kapja. És a naaagy Németország is belemegy?
Mindenki meghülyült egészen?
szerintem a 2. és az 5. ugyanaz a válaszoló.
ha le akarnak válni sok sok évbe fog telni
és milyen alternatívára? mert erről nincs szó. akarni akarnak de hogy mire és mit csinálnak arról fogalmuk sincs.
"Akkor nem értem, mi ez, hogy most haladékot adnának Magyarországnak és Szlovákiának, hogy elég, ha 2023-ra leválunk."
Mert nem olyan egyszerű átállni.
Az olajfonimítás nem úgy működik hogy kapunk mástól és folytatódik tovább. Ha másfajta olajat akarnak használni minden szart át kell állítani. Ez az átállás meg nem egy nap, nem is egy hónap hanem megközelítőleg fél évet igénybe vevő művelet.
Ez már rég nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!