Mekkora az esély arra, hogy Putyin vissza fogja adni nekünk Kárpátalját?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 13:16
1/12 anonim válasza:
Ilyen kérdésben nem dönthet egyedül.
Másrészt, ingyen nem adná vissza.
2/12 anonim válasza:
Abban szinte biztos vagyok, hogy ajánlatot fog tenni, de abban is biztos vagyok, hogy lesznek feltételei. Gondolom cserébe ki kell majd lépnünk az EU-ból, és a Nato-ból, de utóbbiból biztosan. Ha Orbán rábólint, szerintem gond nélkül létrejöhet a folyamat.
3/12 anonim válasza:
Semennyi.
Nem, várj! Van rá esély. Pont amennyi arra, hogy visszakapjuk Erdélyt vagy a Felvidéket.
4/12 anonim válasza:
3-as!
Csak óvatosan a szavakkal, mert ha Románia usa barát marad továbbra is, lassan bemasíroznak majd oda az oroszok és akkor jöhet a trianon előtti határok visszaálíltása.
5/12 anonim válasza:
Előbb az övének kéne lennie, egyelőre még Harkivval sem boldogul...
7/12 anonim válasza:
Már láttam orosz híroldalon olyat hogy az lenne a tuti hogy a lengyeleknek vissza a saját megyéik, nekünk kárpátalja, az oroszok viszik amik az övüké, az ukránok meg maradnak a seggükön középütt.
8/12 anonim válasza:
Már csak a gondolatáért is simán pszichiátriára zárnám az ilyeneket, 4-esnek lehet a kényszerzubbony sem ártana.
10/12 felkelhetetle válasza:
Kárpátalját nem fogja visszaadni senki sem, vagy mi szerezzük vissza vagy senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!