Valóban igaz lehet amivel ukránok vádolnak minket hogy Putyin szólt Orbánnak a tamadasrol és hogy állítólag területi átadásáról is szó volt koztuk?
Kondolom karpatalja átadásáról/ visszaadasara gondolhatott az ukrán nemzetvedelmi bizottság elnöke.
Valóban lehetett ilyen szándék a magyar kulugynel.gondolom ez csak akkor jött volna létre ha szetesik Ukrajna a kezdeti tamadasban.
Elég durva vádak ezek amiket nekünk vagnak ukránok majdnem háborús indokkal felero.
Forrást linkelj, de hiteleset!
Anélkül te hozol elég durva vádakat az ukránok ellen!
Biztos nem.Egyébként
1.Kárpátalja mindig is Magyarországhoz tartozott.
2. 1991-ben tartottak ott egy népszavazást, ahol az emberek kijelentették, autonómiát akarnak Kárpátaljának.Tehát inkább az a kérdés, hogy ezt a népszavazást miért veszik semmibe azóta is?Emellett miért tartják az ukránok az övéknek Kárpátalját, mikor az sosem volt az övék, és miután tőlünk ellopták, a kárpátaljaiak kinyilatkoztatták, hogy autonómiát akarnak?
Az meg, hogy Putyin bármiről értesítse/megkérdezze Orbánt, az nevetséges felvetés.
“ miután tőlünk ellopták,”
Talán nem kellett volna háborúzni, mint Svájc! Jó reggelt!
#1 vagyok.
Röhögök azon, hogy ketten pirosat nyomtak arra, hogy hiteles linket kértem.
Szóval a színvonal ott van, hogy be is valljátok, hogy propaganda-hazugságokat akartok terjeszteni itt.
:-)))))
Sapienti sat - mondom erre, és ezt úgysem értitek. :-)))
Ukranokal egyre durvulnak a vitáink de amúgy ha így fojtatjak EU csatlakozasuk se fogjuk engedni megtudjuk vetozni.
A magyar kisebbséget ne bántsak azért mert egy másik kisebbség ellen harcolnak
Nyelvtorvenyuk vonatkozon csak kelet ukrajnara!
Eddig röhögtem, és komolytalannak tartottam aztán vannak néhány érdekes mozzanatok.
Nekem eleve fura volt, hogy a háború ennyire a választásokkal játszott össze, ez nagyon kedvezett Orbánnak.
Hogy Putyin felemlegette ezt valamilyen szinten, és Orbán elgondolkozott rajta, elhiszem, de azért nem eszik olyan forrón a kását.
Ilyen területet két esetben fogadhatnánk el:
1. (A megmaradt) Ukrajna és mi is így akarjuk
2. Putyin lerohanja az egész országot, és azért cserébe, hogy mi ezt jóváhagyjuk, stb. és néhány ígéret fejébe nekünk ad x területet.
Hogy az utóbbival mi mennyire járnánk jöl? Semennyire. A magyarok már kb. rég átjöttek, ill. átjöhetnek, az elcsatolt területet semmilyen jogcímen nem követelhetjük vissza, más morális érvünk nincs. Ha mégis, akkor Románia és a többi érintett ország hatalmas balhét csapna, és az EU-ról, ENSZ-ről, NATO-ról, stb. nem is beszélve.
Egy baromi lepusztult csóró területről van szó, amit fel kellene zárkóztatni, és iszonyatosan gáz a közbiztonság, közigazgatási és strukturális káosz is lenne az egész. Jelenleg mi sem állunk olyan jól anyagilag, hogy egy ekkora területet felvirágoztassunk, és ezek után végképp örökre elbúcsúzhatnánk minden eu-s és egyéb támogatástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!