Magyarországnak miért kell az oroszok mellé állni, amikor minden normális ország az ukránok pártják fogja?
#21 Az a vicc, hogy most azok követelik a leghangosabban, hogy Magyarország ragadjon fegyvert és vonuljon hadba az ukránok mellett az oroszok ellenében, akik nem olyan régen még itt sipákoltak, hogy jaj a zorbánék be akarják vezetni újra a sorkatonaságot, meg hogy nekik joguk van nem katonának menni, nem fegyvert fogni. Hogy egy haladóprogresszív már nem akar háborúzni és a fegyverkezés pfuj-pfuj, a zorbán a hadsereget azért fejleszti mert meg akar támadni másokat. stb. stb.
Mikor meg itt az éles helyzet és látható, hogy a zorbán nem hoyg nem akar másokat megtámadni, egyáltalán nem akar háborúzni, akkor meg ezt róják fel neki.
22:
Teljesen komolyan kérdezem, te elhiszed ezt a propagandát, amit előadsz, vagy csak úgy hirdeted. Privátban is jöhet a válasz, nem fogom leírni én sem akkor publikusan.
#23 Nem kérdezem meg mert a kérdésedből nyilvánvaló, hogy te teljesen komolyan le szoktál írni olyasmiket amiket egyáltalán nem hiszel el.
Én nem szoktam mást leírni, mint amit valóban gondolok, a hazugságot meghagyom nektek.
"amikor minden normális(!) ország az ukránok pártják fogja"
igen az, normális.
a kérdező vagy troll vagy teljesen sötét agyilag, de szerintem utóbbi, sajnos vannak ennyire sötétek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!