Putyin tényleg rákos? Milyen rákja lehet?
Most olvastam, hogy hamarosan műtik, és több videón látni, hogy nem mer az emberek közelébe menni.
Már múlt évben is rebesgették.
Ez tényleg fontos? Befolyásol ez bármit is?
Nem a fizikai problémái aggasztónak. Inkább a mentális.
Állítólag pajzsmirigy rákja van, valahol olvastam... De ott is azt írták, hogy nem hivatalos információ.
Szóval tudja a fene...
Ennyi idősen sokféle rákja lehet az embernek.
A prosztaták gyakori a férfiaknál ennyi idős korban.De a pajzsmirigyrák is.
Ne kajáljatok már be mindent, amikor az újságírók lenyomnak a torkotokon.
Putyin egészségi állapota az egyik legnagyobb titok, olyannyira őrzek ezt az információt, hogy amikor elmegy valahova még a vizeletét és székletét is elviszik magukkal, nem kockáztatják meg hogy valahogy kiszivárogjon ez az információ.
Na most kérdem én, ezek a mezei újságírócskák mégis honnan tesznek következtetéseket Putyin egészségi állapotára?
Annyit tudunk, hogy remeg a keze. 70 éves emberről beszélünk, kb az lenne a fura ha nem remegne.
Az a rángás a kezében és a puffadt arc nem betegség, hanem a legújabb X2SSRv4.56235 ember-robot hibrid sajátos ismertetőjegye. Putyin tudatát valószínűleg áttöltötték egy ilyen hibridbe és ez egy sajnálatos mellékhatás.
Sebaj, majd egy következő verzióval javítani fogják és áttöltik abba. Öröm az ürömben, hogy ezek a hibridek nukleáris energiaforrással rendelkeznek, így ha más hiba nem történik időközben, a következő 200 évben velünk marad Putyin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!