Putyin abban a hiszemben generál(t) egy újabb hidegháborút, hogy ebből talán győztesként jön ki Oroszország?
A 20. századi hidegháborút egyértelműen elveszítette a Szovjetunió, ami láthatóan nagyon fáj Putyinnak.
A mostani újabb hidegháborús helyzettel kihívja a nyugati országokat egy visszavágóra? És mennyi esélye van, hogy ebből győztesként jön ki Oroszország?
"Hiába teszed ezeket nevető smiley-kat attól még ugyanúgy hülyét csinálsz magadból."
Nem barátom, azt nem én csináltam magamból. :D
10
Igen, tényleg az egészvilág szankcionálja az oroszokat, jujj de nagyon pofára fogtok esni... 🤡🤡🤡
Azt az apróságot tegyed hozzá, hogy akik szankcionáljak az oroszokat, legalább annyira kibsznak magukkal is, mint az oroszokkal.
"aki az egész napát itt tölti a gyakorin hogy ossza nekünk a bölcsességeit."
El kell hogy keresítselek, ez sajnos nem igaz. Olyankor vagyok itt amikor a gépnél kell csinálnom valamit és van időm alt-tabozni :D
"Bármikor benézek, bármilyen időpontban mindig itt van."
Ez sem igaz. Én is alszom, én is dolgozom én is élek - bármilyen hihetetlen ez sokak számára. :D
"Ezért kapsz fizetést, vagy csak ez az életed?"
Egyik sem :D
Sántít a hasonlatod, mert mi NATO tagország vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!