Mi a véleményetek az unió újabb remek javaslatáról,miszerint ezentúl ne mossuk ki a ruhákat,hogy így harcoljunk Putyin ellen?
Figyelt kérdés
Büdös és koszos ruhákban harcolunk a gOnOsZ Oroszok ellen,ez a nagy terv.
Mi a véleményetek,ti sem hordotok tiszta ruhát ezentúl?
2022. ápr. 28. 22:56
21/34 MDaniel98 válasza:
Nyilván csúsztatás, de az tény, hogy mondanak olyan dolgokat, amitől égnek áll a hajam.
22/34 anonim válasza:
21, amiről aztán megint csak kiderül, hogy csúsztatás meg ferdítés, mert a vadhajtások vagy a mandiner hozta le :D
23/34 anonim válasza:
#14 Mert, itt nem az a szokás, hogy az aznapi ruhádat a szennyesbe dobod? Vagy nálatok nem így szoktátok?Nyilván ha 10 percre felveszek egy pólót ami még tiszta, öblítő illatú, azt nem dobom a szennyesbe.De megint csak ott tartunk, hogy amit hordtál legalább 8 óráig, azt ki kell mosni.
Egyébként én nem azt tapasztalom, hogy a nagy nyugaton ennyire kényesek a tiszta ruhára.Pont, hogy nem.
24/34 anonim válasza:
Mi lesz a következo hogy Zuhanyozni se kell meg a sz@ros hátsót se kell akkor kitörölni elég szellőztetni
25/34 anonim válasza:
Felőlem akkor ne mossa ki a ruháit engem aztán nem érdekel, majd szagolgatja ott a többi politikus.
26/34 anonim válasza:
Teljesen egyetértek vele. Kevesebbet kellene fogyasztani az embereknek.
27/34 anonim válasza:
Sok sikert vele ! Én biztos ugyanúgy fogom mosni a ruhámat. Azért van annyi igényem a barátnőm, családom szoval csak sírjanak a zöldek.
28/34 anonim válasza:
Ha ennyit nem tud megcsinálni az emberiség akkor dögöljön bele a kényelmébe. Xd
29/34 anonim válasza:
Akkor ne moss mi tart vissza? Te leszel büdös.
30/34 anonim válasza:
#28 nem azért de 21 században élünk nem Kre 2 sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!