Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Oroszország nekünk adná...

Ha Oroszország nekünk adná Kárpátalját, akkor az USA, EU engedné átvenni?

Figyelt kérdés
Ha valamilyen módon Ukrajna teljes megszállása után átengedné nekünk Putyin Kárpátalját, mert jók voltunk vele, vettük a gázukat rubelért meg Orbán Viktor a barátja. Akkor vajon az EU, USA engedné nekünk bírtokba venni?

2022. ápr. 28. 12:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most jön az offenzíva majd beveszik
2022. ápr. 28. 12:46
 12/19 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Hát tőlem bevehetik... :-)
2022. ápr. 28. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

2# azok ruszinok nem ukránok

6# megtarthattuk volna ha sikerül kiugrani mert elfogadták és a bécsi döntések amúgy is felülírták trianont

2022. ápr. 29. 09:01
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Nekunk akartak adni anno a szovjetunio felbomlasakor ha jol tudom, de Antalek lemondtak rola.
2022. ápr. 29. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
15# egy ruszin se vallotta magát ukránnak innetől kezdve nem ukránok 🙃
2022. ápr. 30. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
25%
Dehogynem, több ilyet is ismerek. Rokonom is van, aki félig ruszin, félig magyar, és ukránnak vallja magát🙃 Szégyen.
2022. máj. 1. 05:30
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
17# kifogás kifogás a statisztikák meg azt mutatják hogy egy ruszin se valja magát ukránnak max kevés és azok is ukrajna többi részéről érkeztek kárpátaljára
2022. máj. 1. 08:02
 18/19 anonim ***** válasza:

“egy ruszin sem vallja magát ukránnak max kevés”. Én egy szóval sem mondtam, hogy sok/minden ruszin ukránnak vallja magát, csak, hogy vannak ismerőseim, akik igen. Kárpátaljaiként azért csak jobban tudom, mint te.

Egyébként a fő kérdés egyáltalán nem, az én válaszom pedig csak mellékesen említette a ruszinokat, szóval nem értem miért pont ezen akadt meg a szemed, mindegy.

2022. máj. 1. 10:44
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
19# és honnét tudod hogy én nem kárpátaljai vagyok? Jó tényleg nem hanem Csernovocsi de azért annyira nincs messze kárpátaljától főleg hogy szinte napi szinten megyek át oda
2022. máj. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!