Ha Oroszország nekünk adná Kárpátalját, akkor az USA, EU engedné átvenni?
Figyelt kérdés
Ha valamilyen módon Ukrajna teljes megszállása után átengedné nekünk Putyin Kárpátalját, mert jók voltunk vele, vettük a gázukat rubelért meg Orbán Viktor a barátja. Akkor vajon az EU, USA engedné nekünk bírtokba venni?2022. ápr. 28. 12:11
11/19 A kérdező kommentje:
Most jön az offenzíva majd beveszik
2022. ápr. 28. 12:46
12/19 Shai-Hulud válasza:
Hát tőlem bevehetik... :-)
13/19 anonim válasza:
2# azok ruszinok nem ukránok
6# megtarthattuk volna ha sikerül kiugrani mert elfogadták és a bécsi döntések amúgy is felülírták trianont
14/19 anonim válasza:
Nekunk akartak adni anno a szovjetunio felbomlasakor ha jol tudom, de Antalek lemondtak rola.
15/19 anonim válasza:
15# egy ruszin se vallotta magát ukránnak innetől kezdve nem ukránok 🙃
16/19 anonim válasza:
Dehogynem, több ilyet is ismerek. Rokonom is van, aki félig ruszin, félig magyar, és ukránnak vallja magát🙃 Szégyen.
17/19 anonim válasza:
17# kifogás kifogás a statisztikák meg azt mutatják hogy egy ruszin se valja magát ukránnak max kevés és azok is ukrajna többi részéről érkeztek kárpátaljára
18/19 anonim válasza:
“egy ruszin sem vallja magát ukránnak max kevés”. Én egy szóval sem mondtam, hogy sok/minden ruszin ukránnak vallja magát, csak, hogy vannak ismerőseim, akik igen. Kárpátaljaiként azért csak jobban tudom, mint te.
Egyébként a fő kérdés egyáltalán nem, az én válaszom pedig csak mellékesen említette a ruszinokat, szóval nem értem miért pont ezen akadt meg a szemed, mindegy.
19/19 anonim válasza:
19# és honnét tudod hogy én nem kárpátaljai vagyok? Jó tényleg nem hanem Csernovocsi de azért annyira nincs messze kárpátaljától főleg hogy szinte napi szinten megyek át oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!