Nem üzletel többé Oroszországgal a világ legnagyobb, kínai dróngyártója? Nocsak nocsak? Hát hova tűnt az örök (soha nem is létezett) kínai orosz elvtársi barátság?
"ENSZ alapszerződésében foglaltak..."
Amit Kína is nem egyszer és nem kétszer felrúgott....
Tibet stb stb..
"de nyilván ez csak egy kifogás, mert kinanak most nagyobb érdekei vannak a haverkodásnál"
Hát ja nem akar nyugati piacot veszíteni.... mert az oroszok jó vörös haverok, csak alig fizetőképesek a nyugatoz képest.
Most kiderül mi a fontosabb a vörös zászló vagy az elvtársiság.
A zsidó származasú Móricka katolikus gimnáziumban tanul. Az egyik órán a tanár azt mondja, hogy kap 500 forintot, aki megmondja, hogy ki volt a legnagyobb ember a világon. Az egyik gyerek:
- Szerintem Leonardo da Vinci.
- Jó, jó, de én nem rá gondoltam.
A másik gyerek:
- Talán Einstein?
- Még jobb, de még mindig nem rá gondoltam.
Erre Móricka:
- Jézus Krisztus.
- Úgy van Móricka, itt az 500 forint. De én úgy tudom, hogy te zsidó származású vagy. Neked nem inkább Mózest kellett volna mondanod?
- De igen, viszont Mózes az Mózes, az üzlet meg üzlet.
"Kínának is csak érdekei vannak, barátai nincsenek."
így van. ezért is röhej amikor a fidderita orbaniták putyint OV barátjának nevezik.
miközben OV csak a csicskája volt amíg kellett, most már nem is a csicskája, mert nem kell.
Ráadásul a Unionpay is kivonult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!