Ha a nyugat nem segitene Ukrajnat akkor reg vege lenne a haborunak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy Putyin villam haborut akart, de szinte mindenki elkezdte hadaszatilag, humanitariusan, stb segiteni Ukrajnat, ezert egyre tovabb tart a haboru. Nem hiszem hogy Ukrajna nyerne ebben, csak egyre tobb a kar, halott, menekult... Tulajdonkeppen nyugat egyre tobb kart okoz az egesz orszagnak. Ha az elejen Putyin megszalta volna Ukrajnat, mostanra megsemmisitette volna a hadaszati eszkozoket, amit fenyegetonek tartott, tarkon verte volna a fasisztakat, es haza ment volna aludni. Mara azt is elfelejtettuk volna hogy volt valami hozonges valahol?2022. ápr. 27. 01:14
41/47 anonim válasza:
#39 Te írtad azt, hogy orosz terroristák? Mert az amerikai terroristák szöveggel téged parodizáltalak, ha nem tűnt volna fel.
42/47 anonim válasza:
Igen én írtam. Nem tűnt fel. Az tűnt fel, hogy magadat járattad le. Amerikai terroristák ugyanis nincsenek, ezt mindenki tudja. Te tényleg ennyire buta vagy?
43/47 anonim válasza:
ha most lenne 56 akkor is azt mondanátok, tegyük le a fegyvert, éljen a Szovejetunió? és tegyük fel a nyugat támogat minket fegyverrel, akkor is azt mondtátok volna, mocskos nyugat, azt akarja hogy meghaljunk értük?
ennyire gyávák vagytok?
44/47 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tevedek, de ebbe a kozegbe 56-t behozni nem tul szerencses...de en az egesz hozzaszolast nem tudom ertelmezni, pedig elolvastam nehanyszor. Lehet hogy gyava vagyok? :O
2022. jún. 11. 17:05
45/47 anonim válasza:
Igen, ennyire gyáva nép a magyar.
46/47 Alex Fly válasza:
@44: igaz... 56-ban nem megszállók~nt jöttek ide, hanem egy polgárháborús helyzetben avatkoztak be - és a lakosság egy része is támogatta őket, nem mindenki harcolt ellenük...
47/47 anonim válasza:
Ukranisztán majd úgy jár mint a jugók (szerbek).
Azoknak is nagyon nagy volt a pofájuk, rázták az öklüket nem kicsit.
Manapság meg kissé meghúzták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!