A francia választást is elcsalták?
Figyelt kérdés
Ugyanazt az anomáliát tapasztalták a franciák mint mi 2018-ban. Vagy az amerikaiak 2020-ban.
Dühösek. [link]
2022. ápr. 25. 19:46
A kérdező szavazást indított:
Igen gyanúsnak tartom.
Nem. És a többi választások is mind tisztességesek voltak.
22 szavazat
1/18 anonim válasza:
Már rég kiderült volna ez, ha ez igaz, Le Pen asszony ezt nem hagyta volna annyiban ahogy őt ismerem felvette volna a sárgamellényt és kivezényelte volna a haverjait is vonultak volna.
“ Dühösek.”
Szélsőjobbtól mit vársz?
2/18 anonim válasza:
Lehet, hogy Biden halott szavazói most Macronra szavaztak. :D
3/18 anonim válasza:
Úgy néz ki, hogy a franciák nem kérnek a Putyin báb Le Pen asszonyságból.
4/18 anonim válasza:
Manapság már nincs olyan választás, amit ne csalnának el.
5/18 anonim válasza:
Az biztos hogy alig 20 perccel a zaras elott meg le pen vezetett. Az ilyen hopp atfordulas foleg nagy aranyban persze gyanus. De nekem nincsenek mar illuzioim. Mar egy valasztasban sem kellene biznunk azt hiszem.
6/18 anonim válasza:
Nem csalták el.
A lepapírozott migrók Macronra szavaztak és sok van belőlük.
Plusz Macron mögött ott volt a média, ez hatalmas előny.Le Pennek annyi médiafigyelem sem jutott, mint a magyarországi ellenzéknek.
7/18 anonim válasza:
Ott is volt EBESZ-felügyelet, vagy az csak a jobboldali kormányoknak jár?
8/18 A kérdező kommentje:
Az átfordulás hagyján. De hogy szavazat visszacsökkenéssel? Nekem ez a gyanús. Láttunk már ilyet mi is. ;)
2022. ápr. 25. 20:17
9/18 anonim válasza:
#8: Jaj, ne legyetek már ilyenek! Biztos páran még meggondolták magukat, visszamentek, és gyorsan behúzták inkább Macronra.
10/18 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, erre nem gondoltam.:)
2022. ápr. 25. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!