Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem veszik észre, hogy nem liberálisok?

Figyelt kérdés

A HVG fórumban nemrég olvastam egy liberális hozzászóló véleményét, aki azért kardoskodott, hogy szerinte Le Pen pártját az EU-nak be kéne tiltani, mert szélsőjobboldali. Sokan egyetértettek vele, és egyiküknek se fordult meg a fejében, hogy Le Pen pártja esetleg nem szélsőséges, vagy csak mai szemmel az, és hogy teljesen önkényes dolog lenne ez alapján pártokat betiltani, mert ennek semmi köze nem lenne a liberalizmushoz és a demokráciához.

Miért nem veszik észre a liberális emberek, hogy ők csak addig liberálisok, amíg valaki egyetért velük, amint ez nincs meg, egyből tiltani akarják?

2022. ápr. 24. 14:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

#20-nak:

Én csak azt belezném ki aki az elmúlt tizenkét évben a csőd szélére sodorta az országot, minden, nekem is járó pénzt a saját hatalma megőrzésére lopott el, és aki folyamatosan hülyének néz, majd beleröhög a pofámba.

Az összes olyannal együtt, aki megpróbálná megvédeni.

2022. ápr. 24. 15:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Na még szerencse hogy nem szavaztam. Komcsi vagy narancskomcsik…

Nem is értem az egyetlen normális párt a Momentum minek állt be ő is.

2022. ápr. 24. 15:15
 23/29 A kérdező kommentje:
#21: Ha bárkit kibeleznél, főleg ilyen miatt, akkor elég hulladék ember vagy. De legalább látjuk most már, milyenek a DK-sok.
2022. ápr. 24. 15:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Van egy munkatársam aki a főnököm egyébként, aki Orbánfóbiás is, és azért nem ment el szavazni mert lámpavasaznak. Erre pont összefutok egy ilyen komcsival. :d
2022. ápr. 24. 15:19
 25/29 A kérdező kommentje:
#24: Aggasztó, hogy ilyenek vannak, és nem egy szélsőbalos pártban, hanem a "demokrata" baloldalon. :S
2022. ápr. 24. 15:22
 26/29 anonim ***** válasza:

#25-nek:

Adja Isten hogy bekövetkezzen egy olyan gazdasági helyzet, hogy Orbán népszerűsége durván megzuhanjon. (nemsokára várható)

Akkor jövünk mi.

2022. ápr. 24. 19:25
 27/29 anonim ***** válasza:
Amiért a fideszesek sem veszik észre, hogy a fidesz nem keresztény.
2022. ápr. 25. 02:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben biztos vagyok abban, hogy a legtöbb ellenzéki szavazóknak nincs önálló véleményük a világról. Valahogy olyan bizonytalanok és önálló an olyan nehezen hoznak meg egy döntést. A munkahelyemen mindenki ellenzéki, és egymást kergetik bele a hülyrségbe. Egyik azt monja így kell, a másik azt úgy kell, a harmadik egy harmadik megoldást... és már kiboritják egymást is, tiszta idegesek lesznek én meg szépen csendben csak dolgozom és nevezek a szitun. Megtanultam, hogy bölcs leszek és hallgatok, mert addig nem hangoztatom a véleményemet, amig nem kérdezik. Ez jellemző rátok, hogy nem segititek egymást, hanem inkább házráltatjátok. Nincs köztetek összefogás, csak szinjáték.
2022. máj. 15. 16:01
 29/29 anonim ***** válasza:

"Egyik azt monja így kell, a másik azt úgy kell, a harmadik egy harmadik megoldást."

Tehát mindegyiküknek van saját meglátása, mégis azt mondod, nincs önálló véleményük. Eléggé ellentmondásos a példa a kezdeti állításoddal.

"Ez jellemző rátok, hogy nem segititek egymást, hanem inkább házráltatjátok."

Ez politikai szinten nagyon igaz, viszont mi büszkeség van abban, ha ti meg a bűnben segítitek egymást következetesen? Társadalmi szinten elfogadtattátok a jelenlegi közbeszéd lealjasodását, azt, hogy már a nokiás doboz ezerszeres összege sem csapja ki senkinél a biztosítékot, külpolitikáról nem is beszélve.

2022. máj. 16. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!