Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem veszik észre, hogy nem liberálisok?

Figyelt kérdés

A HVG fórumban nemrég olvastam egy liberális hozzászóló véleményét, aki azért kardoskodott, hogy szerinte Le Pen pártját az EU-nak be kéne tiltani, mert szélsőjobboldali. Sokan egyetértettek vele, és egyiküknek se fordult meg a fejében, hogy Le Pen pártja esetleg nem szélsőséges, vagy csak mai szemmel az, és hogy teljesen önkényes dolog lenne ez alapján pártokat betiltani, mert ennek semmi köze nem lenne a liberalizmushoz és a demokráciához.

Miért nem veszik észre a liberális emberek, hogy ők csak addig liberálisok, amíg valaki egyetért velük, amint ez nincs meg, egyből tiltani akarják?

2022. ápr. 24. 14:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#9: Mindkét oldalon vannak hibák, de ironikus tartom, hogy a magát európainak, demokratának tartó oldal ennyire nem hisz a demokráciában.
2022. ápr. 24. 14:26
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a nagy toleranciaharc nagyon sokszor átfordul intoleranciába. Engem pl. a túltolt PC zavar a filmekben, sorozatokban és volt már, hogy megkaptam, hogy oké, hogy zavar, de én ezt ne mondjam ki és ne beszéljek róla, mert azzal én kárt okozok. :D És azért ez elég mindfuck, hogy a nagy elfogadás jegyében megtiltják, hogy kimondjam, hogy nekem valami nem tetszik vagy zavar. :D
2022. ápr. 24. 14:30
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

#10-nek:

Hiszek a demokráciában, de nem hiszek a liberalizmusban.

A DK bár demokráciára törekszik, de azt hiszik hogy azt liberalizmussal is elérhetik. Kizárt.

A liberalizmus egyszerűen önpusztítás. Harcban nem lehet védekezve győzni. Aki csak védekezik, az mindenképp veszíteni fog. Jelenleg nincs olyan párt-politika amivel szimpatizálnék, és a DK áll a legközelebb az ízlésemhez.

2022. ápr. 24. 14:34
 14/29 anonim ***** válasza:

Ismét #10-nek:

És megjegyezném hogy nem szavazó vagyok.

Párttag.

2022. ápr. 24. 14:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Egyébként én is liberálisnak tartom magam, de normális mértékben, nem vagyok ilyen túltolt, intoleráns PC harcos. :D (12-es voltam)
2022. ápr. 24. 14:36
 16/29 A kérdező kommentje:
#14: Ijesztő, hogy ilyen párttagok vannak a DK-ban, akik lámpavast szeretnének meg nekik nem tetsző pártokat betiltani. Te ijesztőbb vagy, mint a liberálisok, ők legalább akasztgatni nem akarják a nekik nem tetszőeket.
2022. ápr. 24. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:

#7: Liberator girl?! Liberator=felszabadító! Azzal meg mi bajod? Vagy esetleg:

[link]

2022. ápr. 24. 14:44
 18/29 anonim ***** válasza:
29%

#16-nak:

Mi az a fajta vagyunk aki nem felejt.

Az elmúlt 12 évben történtekért még tételesen adós Orbán, és a mellette esetleg kiálló fideszesek.

2022. ápr. 24. 14:44
 19/29 anonim ***** válasza:
39%

#16-nak:

Ha a ránk illő kifejezést keresed, akkor segítek:

Kommunista.

2022. ápr. 24. 14:46
 20/29 A kérdező kommentje:
#19: Ja, igaz. Ti, kommunisták és anarchisták tényleg rosszabbak vagytok a liberálisoknál. Ti kibeleznétek azt, aki a másikat nem bántotta. Legalább már ismerem a DK-sok valódi természetét.
2022. ápr. 24. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!