Orosz ukrán háború kapcsán megint előkerült a foglyok kínzása,megszégyenítése.Miért herélik őket kamera előtt és teszik fel a netre?
Próbálják leszedni az ilyen videókat, de néha feldobja a net.
Mi értelme ennek, hogy közben a civil nők is ott vannak, és előttük pár fogolynak kivágják és közben kamerázzák?
Ezzel nem csökken a támadás, vagy ellenállás?
Nők se tiltakoznak ez ellen, semlegesen végignézik, pedig azért a kiskatonák elég szégyen.
Mert ő most a hős. Be tudja állítani a kijárási tilalmat megszegőket bűnözőknek vagy bárminek, a kivégzésüket valamiféle önvédelemnek. Az orosz hadifoglyokat gonosznak, akiket ki lehet végezni, meg lehet kínozni.
Most találtam egy interjút egy táború kórház vezetőjétől, ő a hadifoglyok kasztrálására adott utasítást, ill. azt mondta, az orosz hadifoglyok meg fognak halni, és szenvedni fognak. És ezzel nincs egyedül. Ez egy nagyon primitív ország.
Jó de az kórházi kasztrálás.
Én néztem több olyan videót, valami bunkereket elfoglaltak tele voltak civil nőkkel gyerekkel, majd mondták a pár katonának hogy gatya le, elkapták neki és már herélték is,nők meg nézték mint valami műsort.
Ha orbán beengedné az oroszokat azok pedig megerőszakolnák a feleséged lányod szerintem másképp állnál a témához.
A videó célja pedig logikus.
Egy üzenet.
-Ha az orszagunkat megszálló ellenséges katona vagy és a helyzetet kihasználva még nemi erőszak elkövető is. Akkor ez fog rád várni kö csög!
7, csakhogy egy besorozott orosz nem tehet arról, hogy besorozták, és nem is fekete-fehér ez a háború, sőt egy értelmes ember szerint az oroszok a jók. Oroszok lakta területekért harcolnak, az ukránok elnyomták és irtották korábban is az orosz kisebbséget. (vö. Szerbia bombázása 1999-ben.) Kétlem, hogy ezek a hadifoglyok nemi erőszakot követtek el.
Durva, hogy még nálunk annyit nem lehet leírni, hogy az oroszok állnak a jó oldalon, de kasztrálásról lehet beszélni, sőt támogatni, az ukránok meg szabadon követhetnek el háborús bűnöket. Undorító ez az oroszellenes propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!