Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kivetettem első szankciómat...

Kivetettem első szankciómat az USA ellen, csatlakozol?

Figyelt kérdés
"Újabb orosz célpontok ellen vetett ki szankciót az Egyesült Államok" idézi a WIN10 popup híre. Nem szeretek adós maradni, ezért kivetettem az első szankciómat: nem vásárolok CocaColát, amíg az USA vissza nem vonja a szankcióit.

2022. ápr. 21. 08:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a támogató hozzászólásokat.

A kérdés kiírásakor még elevenen élt bennem, hogy az első nyugati szankciók között volt a Kóla és a McDonald's hamburger visszahívása Oroszországból.

#1: WO2020060606; Oregon; 666; NWO; etc.

Te ebből mennyit értettél meg?

(Kétórája utaltam át 2x500Ft-ot, az ukránok áldozatok.)

2022. ápr. 21. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem iszol colat, viszont a tobbi termekuket megveszed :D

A szensavas uditok nagy resze coca cola termek, sot ha jol tudom a nestea is az.

En alapbol nem iszok uditoket hanem inkabb vizet es gyumolcsleveket.

2022. ápr. 22. 10:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jelzést, tényleg meg kell néznem az automatát, ki által gyártott narancslevet ad ki. Leginkább Theodora ásványvizet és vörösbort iszok, állítólag jó az érrendszernek.
2022. ápr. 28. 17:32
 14/19 anonim ***** válasza:
A Theodora a Szentkirályi Magyarország Kft. tulajdona. Vagyis a Balogh Levente cége. Mondjuk ő gyártja a Pepsit is ha jól tudom
2022. ápr. 28. 19:15
 15/19 A kérdező kommentje:
#14: Úgy tudom, az eszenciát az USA-ból hozzák a kólákhoz, itt csak hígítják és palackozzák.
2022. ápr. 29. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
A Pepsit azt nem vágóm de a Coca-Cola esetében valóban így van.
2022. ápr. 29. 16:49
 17/19 Thunderfairy ***** válasza:
Jól vagy kedves kérdező???
2022. ápr. 30. 11:16
 18/19 A kérdező kommentje:

#17: Kedves Thunderfairy, köszönöm kérdésedet, nem vagyok jól pár éve, mióta átláttam, mennyire erőszakos, manipulált, hazug világban élek. Mióta látom a céljukat is, rossz a közérzetem, mert alapvetően szabadságpárti és humánus vagyok. Éppenhogy a monopóliumellenesek törnek totális egyeduralomra, és még ha több pozitívumot érzek is a célkitűzésükben, pl. nem lennének háborúk, de igen sok negatívum is van, első a totális ellenőrzése az egyénnek, a másik az egyén szabadságának végletes redukálása, továbbiak a csoportok: család, nemzet, országközösségek felszámolása (atomizálás), a múlt pozitívumainak eltörlése, az emberi minőségnek az emberi élet fölé helyezése és főként az önjelölt kiválasztottság.

A módszerek amelyeket alkalmaznak és az a beképzeltség, hogy azt hiszik, a rejtőzködésük ellenére is nem lehet átlátni a céljaikon és tetteiken, szomorúvá tesz. Sajnos, igen-igen sokan vannak a megtévesztett áldozatok, pl. ukrán nép többsége.

Nem magam miatt vagyok szomorú, "én már éltem eleget". A megtévesztettek elnyomottak miatt.

De messzire látok: A természetes evolúciót felváltja a mesterséges evolúció.

2022. jún. 6. 16:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Megyek szurkolni a "Jövőért".
2022. jún. 12. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!