Kivetettem első szankciómat az USA ellen, csatlakozol?
Köszönöm a támogató hozzászólásokat.
A kérdés kiírásakor még elevenen élt bennem, hogy az első nyugati szankciók között volt a Kóla és a McDonald's hamburger visszahívása Oroszországból.
#1: WO2020060606; Oregon; 666; NWO; etc.
Te ebből mennyit értettél meg?
(Kétórája utaltam át 2x500Ft-ot, az ukránok áldozatok.)
Nem iszol colat, viszont a tobbi termekuket megveszed :D
A szensavas uditok nagy resze coca cola termek, sot ha jol tudom a nestea is az.
En alapbol nem iszok uditoket hanem inkabb vizet es gyumolcsleveket.
#17: Kedves Thunderfairy, köszönöm kérdésedet, nem vagyok jól pár éve, mióta átláttam, mennyire erőszakos, manipulált, hazug világban élek. Mióta látom a céljukat is, rossz a közérzetem, mert alapvetően szabadságpárti és humánus vagyok. Éppenhogy a monopóliumellenesek törnek totális egyeduralomra, és még ha több pozitívumot érzek is a célkitűzésükben, pl. nem lennének háborúk, de igen sok negatívum is van, első a totális ellenőrzése az egyénnek, a másik az egyén szabadságának végletes redukálása, továbbiak a csoportok: család, nemzet, országközösségek felszámolása (atomizálás), a múlt pozitívumainak eltörlése, az emberi minőségnek az emberi élet fölé helyezése és főként az önjelölt kiválasztottság.
A módszerek amelyeket alkalmaznak és az a beképzeltség, hogy azt hiszik, a rejtőzködésük ellenére is nem lehet átlátni a céljaikon és tetteiken, szomorúvá tesz. Sajnos, igen-igen sokan vannak a megtévesztett áldozatok, pl. ukrán nép többsége.
Nem magam miatt vagyok szomorú, "én már éltem eleget". A megtévesztettek elnyomottak miatt.
De messzire látok: A természetes evolúciót felváltja a mesterséges evolúció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!