Ezen a partin, amit a Fehér Házban rendeztek, miért hagyták teljesen magára Joe Biden elnököt?
Megnéztem egy videót arról a partiról amit a Fehér Házban rendeztek és szegény Joe Biden teljesen magára maradt. Senki sem beszélgetett vele, ott hagyták egyedül. Az emberek jelentős része nem vele foglalkozott, hanem Obamával Sőt, 29 másodpercnél lehet látni, ahogyan Joe Biden megfogja Obama vállát és beszél hozzá, de semmi reakció. Mintha ott se lett volna.
https://www.youtube.com/watch?v=QGRxVITBGOA
Szeretném megkérdezni, miért hagyták ennyire magára az elnököt? Mintha senkit se érdekelt volna a jelenléte. Mintha ott se lett volna. Ez biztos nagyon fájdalmas lehetett a számára... Én egyébként azt éreztem az egész videó alatt, hogy odamennék és beszélgetnék vele, mert megsajnáltam őt. :( Lehet, hogy nem szeretik őt és ezért nem foglalkoznak vele? Talán szándékosan nem vettek tudomást róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!