VZ2 kérdése:
Le Pen vagy Macron nyer?
Figyelt kérdés
A elnökválasztás következő fordulójának időpontja: 2022. április 24.
Az EU már most fenyegeti Franciaországot Le Pen győzelme esetén.
Lehet, hogy Le Pen-t direkt alámérik a közvéleménykutatók?
2022. ápr. 17. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Marine Le Pen
Emmanuel Macron
64 szavazat
1/30 anonim válasza:
Majd kiderül, ha nem akarnak 5x gázszámlát akkor Le Pen, ha kivárják Macron erőműveit 20 múlva akkor ő. :))
3/30 MDaniel98 válasza:
Le Pen-t általában felül szokták mérni a közvéleménykutatók elsősorban azért, mert, hogy megakadályozzák a hatalomra jutását olyanok is leszavaznak az ellenfelére, akik egyébként ezt nem tennék meg. Valószínűleg Macron fog nyerni, de az eddigieknél szorosabb lesz az eredmény.
5/30 anonim válasza:
Meglepődnék, ha a Melanchon szavazó városi balosok tömegével szavaznának LePenre.
6/30 anonim válasza:
Macron.
Franciaország nagyon balliberális ország.
Plusz annyi ott a lepapírozott migráns,hogy egy jobboldali pártnak nem sok esélye van.
7/30 anonim válasza:
“Plusz annyi ott a lepapírozott migráns,hogy egy jobboldali pártnak nem sok esélye van.”
Egy szélsőjobb bevándorló ellenes ne is számítson győzelemre.
8/30 anonim válasza:
Jó az a franciáknak, kb. 20 éve jártam arra utoljára, már akkor is azt hittem, hogy tévedésből Marokkóba érkeztem.
9/30 anonim válasza:
7.
A migráció baloldali érdekeket szolgál, csak ezért támogatják a balosok.
10/30 anonim válasza:
Inkább a Lepény mint a Makaróni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!