Mi a véleményetek arról hogy Joe Biden kezetfogott a semmivel majd eltévedt a színpadon?
Figyelt kérdés
Biden Józsi egyre ramatyabb mentális állapotban van.
Mi a véleményetek arról hogy ez az ember uralja a világ egyik legnagyobb országát?
2022. ápr. 15. 15:19
11/24 anonim válasza:
Huh, ennek a kontextusból kiragadt videónak mégis mi értelme? Mi a célod vele kérdező?
12/24 mindentudó99 válasza:
És ilyenek keze van azon a gombon ami atomraketákat indítja. Megnyomja ja bocs a villanyt akartam lekapcsolni.
13/24 anonim válasza:
“ És ilyenek keze van azon a gombon ami atomraketákat indítja. Megnyomja ja bocs a villanyt akartam lekapcsolni.”
🤪Nem így működik, ezt csak a Fideszes minusz 23 bites agyhalottak hiszik.
14/24 mindentudó99 válasza:
#13 Tudom de arról nem tehetek hogy humorérzéked sincs
15/24 anonim válasza:
17/24 anonim válasza:
Biztos össze is szarja magát és pelenkázni kell.
18/24 anonim válasza:
Egy pszichopata és egy vén szenilis ember, a világ 2 legnagyobb atomhatalma élén, akik éppen proxiháborúznak. Tragikomikus....
19/24 mindentudó99 válasza:
Nézzük a pozitívumokat most legalább nem fingott senki orra alá.
20/24 anonim válasza:
18: Ne is mondd.... Ha ennek a 2 embernek közös gyereke születne, akkor a világnak annyi. Egy pszichopata demens embernél nincs rosszabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!