Lehet hogy mégsem az oroszok követték el a buchai mészárlást?
Kinek mi a véleménye? Állítólag már az oroszoknál vannak a bizonyítékok. Ha nekik vam igazuk, azért az elég durva lenne.
Nem volt bucsai mészárlás. Mészárlás után nem szoktak mozogni a halottak.
Nem az oroszok voltak.
A rafinált ukránok tömegsírokba temették magukat tarkón lőve,hogy az orosz békefenntartókra terelődjön a gyanú.
Szerintem egy darabig nem tudjuk meg. A Katyin-i mészárlásról az igazság 50 év után derült ki...
Lehettek az oroszok is és nincs itt semmi újdonság..
Lehettek ukránok is. Én itt leginkább azt tudom elképzelni, hogy helyi konfliktus miatt ukrán lőtt ukránra. Nem is kellett feltétlenül politikai utasítás. Csak ha már megtörtént, a politika most szépen felhasználja. Belegondolva: civileknek osztogatták nem olyan rég a fegyvereket. Egy ilyen háborús, kiszolgáltatott helyzetben annyi feszültség van, hogy simán leszámolás történt. Minden bokorban már ellenséget látnak, és úgy érzeték, hogy ezek biztos "orosz kollaboránsok". Ilyen az emberi természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!