Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehet hogy mégsem az oroszok...

Lehet hogy mégsem az oroszok követték el a buchai mészárlást?

Figyelt kérdés

[link]

Kinek mi a véleménye? Állítólag már az oroszoknál vannak a bizonyítékok. Ha nekik vam igazuk, azért az elég durva lenne.

2022. ápr. 13. 07:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egy kis csemege az Azovról, akik Bucsában is tiszteletüket tették:

[link]

2022. ápr. 13. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem tartom lehetségesnek. Sok rosszat kinézek az ukránokból is, mert pont ugyanolyan barbár nép, mint az oroszok, de azt kivételesen nem nézem ki belőlük, hogy százával mészárolják le a sajátjaikat, hogy a ruszkikra kenjék. Szóval ameddig valami nagyon hiteles bizonyíték elő nem kerül, addig maradok annyiban, hogy szerintem az oroszok voltak.
2022. ápr. 13. 07:58
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem volt bucsai mészárlás. Mészárlás után nem szoktak mozogni a halottak.

[link]

2022. ápr. 13. 08:05
 14/17 anonim ***** válasza:
21%

#13: Hogy ne csak orosz propagandát láss:

[link]

2022. ápr. 13. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha egy "függetlenobjektív" fact check szerint valami nem igaz, annál jobb bizonyíték nem kell arra, hogy igaz. Ez jó párszor bebizonyosodott a plandémia kapcsán is.
2022. ápr. 13. 08:10
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem az oroszok voltak.

A rafinált ukránok tömegsírokba temették magukat tarkón lőve,hogy az orosz békefenntartókra terelődjön a gyanú.

2022. ápr. 13. 08:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy darabig nem tudjuk meg. A Katyin-i mészárlásról az igazság 50 év után derült ki...

Lehettek az oroszok is és nincs itt semmi újdonság..

Lehettek ukránok is. Én itt leginkább azt tudom elképzelni, hogy helyi konfliktus miatt ukrán lőtt ukránra. Nem is kellett feltétlenül politikai utasítás. Csak ha már megtörtént, a politika most szépen felhasználja. Belegondolva: civileknek osztogatták nem olyan rég a fegyvereket. Egy ilyen háborús, kiszolgáltatott helyzetben annyi feszültség van, hogy simán leszámolás történt. Minden bokorban már ellenséget látnak, és úgy érzeték, hogy ezek biztos "orosz kollaboránsok". Ilyen az emberi természet.

2022. ápr. 13. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!