Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin haragszik Orbánra...

Putyin haragszik Orbánra amiért ő is megszavazza a szankciókat? Nincsenek már jóba?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még barik.
2022. ápr. 9. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Örülnék ha nem lennének jóban.
2022. ápr. 9. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem ez utoljára az oviban volt meg: Móni, ha játszol a Krisztivel is, nem leszek a barid.

Azt hittem, ez a politikai életben nevetséges. De ezek szerint elvárás.

2022. ápr. 9. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
A szankciókat muszáj megszavazni, de Orbán pl. egyetlen kémet sem utasított ki az országból. Ilyen apróságokkal, amire kevesebb figyelem jut, állandóan segíti az oroszokat. Szóval nem hiszem hogy olyan rosszban lennének. Csak remélni tudom, hogy nem zsarolja Putyin, hanem legalább valami fasza üzletet kötöttek, ami jó nekünk is :D
2022. ápr. 9. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Vannak itt kémek? Tök legálisan amúgy?
2022. ápr. 9. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb diplomata kém. Nem csak az oroszoknál, hanem az egész világon.

2022. ápr. 9. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Persze, minden országban vannak. Az országok vezetői általában tudják vagy sejtik is, hogy pontosan kik azok. Diplomaták, üzletemberek, stb. És háborús helyzetben ezeket az embereket kiutasítják az országokból. Magyarország egyelőre nem tett ilyet, nálunk minden orosz nyugodtan maradhat, ameddig csak akar.
2022. ápr. 9. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os, 7-es, köszönöm (tök naivan ezt nem tudtam.)
2022. ápr. 9. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Faterom azt mondja, hogy Putyin és Orbán előre megbeszélték hogy Orbán mit mondhat a háború kitörése esetén. Most Orbán nyugodtan megszavazhatja a szankciókat, mert Putyin szólt neki, hogy úgyis nemsokára vége a háborúnak, már nem számít úgysem. Szerintem túl optimista.
2022. ápr. 9. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

Tök mindegy, hogy megszavazza-e vagy sem. Magyarországon nem múlik semmi. Ha Németország és Franciaország szankciókat akar, akkor mi nem tudunk mit tenni, túl kicsik vagyunk ahhoz.

Szóval Putyin nem haragszik, mert tudja, hogy nem tehetünk mást mint megszavazzuk amit kell. Mi csak kényszerpályán vagyunk.,

2022. ápr. 9. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!