Csak én vagyok képtelen megnézni a Zelenszkij sorozatát a Nép szolgáját?
Figyelt kérdés
egyszerűen azok után hogy kiderült mennyire magyargyűlölő és folyamatosan támadja Magyarországot nem visz rá a lélek hogy megnézzem azt a sorozatot2022. ápr. 8. 19:55
11/17 anonim válasza:
Nem minket támad, hanem a gerinctelen vezérünket, aki Putyin nevét sem ejti ki, mióta háború van. Nem kéne katonákat küldenie, csak elismernie, hogy az oroszok az agresszorok, de ettől is vonakodik.
12/17 anonim válasza:
Nekem csak mesélték, hogy a sors fintora, hogy ugyanarról szól a sorozat, mint amit most is játszik.
Azaz szőröstől-bőröstől megvásárolták az oligarchák. Igaz a filmben csak az ukrán oligarchák...
13/17 anonim válasza:
Nekem "jobban tetszett", amikor zongorázott...
14/17 anonim válasza:
11-es!
Te honnan tudod, vagy miből gondolod, hogy az oroszok az agresszorok. Mi a véleményed az ukránok évekig tartó orosz és magyar ellenes tevékenységéről?
15/17 anonim válasza:
Nem láttam azt a sorozatot, de nem hiszem, hogy Zelenszkij magyargyűlölő. Ukrajna érdekét tartja szem előtt, ami abszolút érthető és az ukrán érdek ütközhet a magyar érdekkel
16/17 anonim válasza:
[link] -> egy kis érdekesség a náci valóságról. Így verik az ukrán katonák az UKRÁN CIVILEKET.
17/17 anonim válasza:
Eleve ez, hogy miatta is egy csomó ártatlan ember meghal, és ennek ellenére vetítgetik a filmjeit... Hú, ukrán lennék, nagyon kilennék ettől a szeméttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!