Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csernobil ismét orosz kézen!...

Csernobil ismét orosz kézen! Ez lényegében jól mutatja a totális orosz vereséget?

Figyelt kérdés

[link]

Az oroszok még a háború első két napjában foglalták el és őszintén megmondom nagyon büszke voltam rájuk. Azóta természetesen óriásit csalódtam az orosz hadseregben, de különösen szánalmas, hogy Csernobilt is elveszítették, amit - Putyin állítása szerint - azért volt baromi fontos elfoglalni, mert az ukránok piszkos bombát készíthetnek.

Most akkor mi lesz? Óriási energiabefektetés után egyszerűen odadobják az ellenségnek? Mégis akkor miben bíznak az oroszok és mit akarnak egyáltalán ettől a háborútól?

2022. ápr. 7. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Én nem is értem,hogy az oroszok miért ilyen hülye taktika szerint háborúznak.

Az orosz haderő ereje elsősorban a rakétatechnikában és a légi erejében rejlik.

Ha ezeket használnák, sokkal hamarabb letudták volna gyalulni Ukrajnát, ráadásul sokkal kisebbek lennének a veszteségeik.

Az atomfegyverek bevetésével 24 óra alatt kapitulált volna Kijev.

2022. ápr. 7. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem volt céljuk tartósan megszállni az északi területeket, csak a délieket. Egyébként meg ők maguk vonultak ki északon, nem az ukránok verték vissza őket.
2022. ápr. 7. 19:57
 3/11 A kérdező kommentje:
#2: De akkor mi volt ez jó?
2022. ápr. 7. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy te még azt sem olvasod el amit belinkelsz. Pedig akkor sokkal kevesebb hülye kérdést kéne kiírnod.
2022. ápr. 7. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresed fel az orosz hadvezetést és osztod meg velük szerinted hogyan kellene csinálniuk?
2022. ápr. 7. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
Én is elég nagyot csalódtam bennük. Bevonulni fölöslegesen utána meg kivonulni? Ezzel mit értek el azon kívül hogy meghalt több ezer orosz katona?
2022. ápr. 7. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvesztették, hogy van orosz kezen
2022. ápr. 7. 23:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Oroszok elfoglalták, mert stratégiai fontosságú létesítmény. Egy atomerőmű mindig az.

Rájöttek, hogy így túl nagy falat nekik egész Ukrajna, most csak a Donyecki és a Luhanszki régiókra koncentrálnak.

Ha megnézed, Csernobil onnan vagy 500 km-re fekszik, szóval nagyon nincs tennivalójuk vele. Megvizsgálták, megtudták amit akartak, most meg elhagyták a terepet, és visszaadták az ukránoknak az erőművet.

2022. ápr. 8. 03:09
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Mert közben óriási mennyiségben nyomja az usa a fegyvereket és ezzel nem számolt az orosz se.

SZinte az usa és az orosz háborúzik .

2022. ápr. 8. 07:46
 10/11 MDaniel98 ***** válasza:
93%
Az biztos, hogy nem úgy alakul ez a háború ahogy azt az oroszok előzetesen eltervezték.
2022. ápr. 8. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!