Miért nem merte ezt az ellenzék bevállalni a kampány során?
Figyelt kérdés
Ukrajnáról van szó, akik éppen Európa szabadságáért harcolnak. Ugye MZP azt mondta nem akar katonákat küldeni csak egy esetleges NATO misszió keretein belül. Szerintem ez valahol ugyanolyan megalkuvás amit Orbán csinál, igenis NATO-n kívül kéne oda csapatokat küldeni és Amerikának atomcsapást kell mérnie Oroszországra. Lehet ebből egy apokalipszis lesz és mindenki meghal, de mi értelme egy olyan világban élni ahol a ruszkik, Kína meg ezek a diktátorok uralnak és ahol nincs szabadság? Szerintem semmi. Szerintem MZP-nek be kellett volna vállalnia hogy hadat üzenünk Oroszországnak és ha a többi NATO tag látja ezt a példamutatást és bátorságot, kizártnak tartom hogy ne segítenének. És akkor Magyarországról mindenki úgy beszélt volna mint a legbátrabb ország a világon aki nem enged a zsarnokságnak.2022. ápr. 7. 05:55
2/8 mindentudó99 válasza:
Aztán mivel üzent vona hadat? Robot porszívóval?
4/8 anonim válasza:
Ezt a háborút 16-ban már Orbánnak kotelessége lett volna megindítani, csak az gyáván elsunnyogta. Szovjet testvéreink most értünk is harcolnak. Én támogatom is, hogy katonailag is segítsük őket, de az amit te itt leírsz, hogy még az ellenséges ukránokat segítenéd azt már büntetni kéne.
5/8 anonim válasza:
"Ukrajnáról van szó, akik éppen Európa szabadságáért harcolnak. "
Már az első mondat egy nagy tévedés! :DDDD
6/8 MDaniel98 válasza:
Ha ezt megteszed, abból biztos, hogy világháború törne ki, aminek következtében sokkal több ember halna mag mint most. Remek ötlet.
7/8 anonim válasza:
#6: Ezt ő is tudja:
"Lehet ebből egy apokalipszis lesz és mindenki meghal, de mi értelme egy olyan világban élni ahol a ruszkik, Kína meg ezek a diktátorok uralnak és ahol nincs szabadság?"
Én még azért szeretnék élni egy darabig ilyen világban is, eddig sem ez volt a legnagyobb problémám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!