Németországban nem lehet 2/3-ot szerezni ?
Azért azt tudni kell hogy itt miért tudták megtenni.
Már lassan egy évtizede megvásárolják az embereket és az nyilván fideszes lesz.
Hogy a legegyszerűbb példát értsétek, itt van Nagy Feró, Győzike, LLjunior, és a többi szemét ember.
Sose voltak fideszesek csak amióta nagy pénz osztás volt.
Én konkrétan tudom hogy ahol dolgoztam a régi vezetőt kicsinálták és betették a bársony székbe a fideszes seggnyalót, aki a szocializmusba hithű kommunista volt.
Na most ennek is az emberi aki úgy viszonyúl azokat jutalmazza erősen, aki cska egy rossz szót is mer szólni a fideszre az egy fillért nem kap csak a minimumot. Úgy hogy én inkább ott hagytam ezt a céget. De mostanába hallottam hogy egy vikend telepen épitteti a fiának a nagy házat uniós forrásból, a cégre meg szinte nem is jutott pénz.
Szóval ezek mind a fideszre szavaztak, mert azért meglett nekik súgva hogy elapad a pénz ha netán veszitenek.
Ez a legnagyobb választási csalás, ezért is lehet 2/3-ot szerezni.
Tulajdonképp ugyan azt csinálják mint aszocializmusban és ezért lehet évekig vagy akár évtizedekig is ugyanaz kormányon.
És bármilyen furcsa is ezt csak a Mi Hazánk tudja majd idővel leváltani.
Ezt is meglehet nézni a sok birkának aki azt mondja hogy őka fidesz fiók pártja.
https://www.youtube.com/watch?v=cvRzsaFW-Ao&lc=UgxGdX61en-EB..
Az az igazság hogy a legnagyobb ellenfele lesz Toroczkai Orbánnak.
Ott a demokráciának nagyobb a hagyománya:
-Több hagyománnyal rendelkező párt van, a skála sokkal színesebb. Ehhez képest itt van Fidesz, tetszőleges Gyurcsány párt meg maximum 2 ciklust megélő kispártok mellette
-Maga a választási rendszer kiegyensúlyozottabb
-A kampány kevésbé mocskos
-Az emberek gondolkodnak és nem két szavas üzenetek mozgatják őket, így ki-ki az értékrendjéhez legközelebbi pártot választja és nem azt aki nagyobbat hazudik.
Amúgy elméletben lehetne.
Tök bírom, hogy mindig minden más országban okosabbak a Zemberek mint Magyarországon.
Ja ezt magyarul olvasom.
Tudtátok, hogy az önelégült brit és amerikai Zembereken kívül, kb minden más országban az megy, hogy "ilyen hülyék más országban nincsenek"
Egyedül a brit meg az amerikaiak akik úgy gondolják, hogy ön mindenben a világ legtökéletesebbjei beleértve a rogyadozó, szigeteletlen, vakolatlan angol házakat amik szerintük az építészet csodái. (Végülis csoda, mert kész csoda, hogy nem dőlnek össze).
M.o-on a "győztes kompenzációt" vezették be a '90-es években éppen azért, hogy stabil kormányzat alakulhasson.
Ezért többnyire nem szükségszerű a koalíciós kormányzás.
Végülis a volt rá precedens (Mszp-Szdsz ahol az Mszp-nek egyedül is többsége volt, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!