Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szoltok hozzá, hogy video...

Mit szoltok hozzá, hogy video bizonyítja ,hogy életre kelnek a "Bucsi mészárlás" halottjai?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 5. 14:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem csak az tudja mi az igazság aki ott van a helyszínen."

Az a durva, hogy még ők sem! Viccen kívül! Egy ilyen helyzet annyira összetett, annyira sok hatás és véletlen esemény történik, annyi értelmezés kap szárnyra, hogy a pontos összefüggéseket senki sem látja pontosan.

2022. ápr. 5. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Azért azt se felejtsük el, hogy valaki a képzetlen civileknek fegyvert osztott, majd felhergelte őket hogy támadják meg az oroszokat, ha mást nem tudnak csinálni, akkor molotov koktélokkal dobálják meg a harckocsikat. Én mindkét félből mindent is kinézek.
2022. ápr. 5. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Én mindig mondtam, csak a saját magam által hamisított statisztikákban hiszek, Churchill után szabadon....

Erre is igaz, ki az információknak, ki meg a dezinformációnak akar hinni....

2022. ápr. 5. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:
69%

"Én mindkét félből mindent is kinézek."

Egy háborúban vannak írott szabályok, csak bíró nincs, aki betartsa.

"valaki a képzetlen civileknek fegyvert osztott, majd felhergelte őket hogy támadják meg az oroszokat"

Így van, ez tipikusan a megtámadott dávidok fegyvere a támadó gólitáok ellen. Bevetik a civileket, aztán ha a katonák visszalőnek, akkor civilekre lőnek, és jöhet a propanda, hiszen ők a megtámadott ország. Amerika háborúi is tele voltak bombákat dobáló gyerekekkel, öngyilkos merénylő civilekkel, stb.

Mindazonáltal ne feljtsük el: Oroszországot senki sem kötelezte, hogy rohanjon le egy szomszédos országot. Egyértelmű volt, hogy ha nem tudnak 2-3 nap alatt pontot tenni a végére, akkor ezt be fogják szopni. És szopják is be jó mélyen!

2022. ápr. 5. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!