Mit szoltok hozzá, hogy video bizonyítja ,hogy életre kelnek a "Bucsi mészárlás" halottjai?
"Szerintem csak az tudja mi az igazság aki ott van a helyszínen."
Az a durva, hogy még ők sem! Viccen kívül! Egy ilyen helyzet annyira összetett, annyira sok hatás és véletlen esemény történik, annyi értelmezés kap szárnyra, hogy a pontos összefüggéseket senki sem látja pontosan.
Én mindig mondtam, csak a saját magam által hamisított statisztikákban hiszek, Churchill után szabadon....
Erre is igaz, ki az információknak, ki meg a dezinformációnak akar hinni....
"Én mindkét félből mindent is kinézek."
Egy háborúban vannak írott szabályok, csak bíró nincs, aki betartsa.
"valaki a képzetlen civileknek fegyvert osztott, majd felhergelte őket hogy támadják meg az oroszokat"
Így van, ez tipikusan a megtámadott dávidok fegyvere a támadó gólitáok ellen. Bevetik a civileket, aztán ha a katonák visszalőnek, akkor civilekre lőnek, és jöhet a propanda, hiszen ők a megtámadott ország. Amerika háborúi is tele voltak bombákat dobáló gyerekekkel, öngyilkos merénylő civilekkel, stb.
Mindazonáltal ne feljtsük el: Oroszországot senki sem kötelezte, hogy rohanjon le egy szomszédos országot. Egyértelmű volt, hogy ha nem tudnak 2-3 nap alatt pontot tenni a végére, akkor ezt be fogják szopni. És szopják is be jó mélyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!