Putyin fog még valaha nyugati vezetőkkel élőben tárgyalni vagy hátralévő életét egy lyukban tölti le?
El se tudom képzelni ennyi háborús bűn és nemzetközi elítélés után fog még valaha kimerészkedni a Kreml falai közül és mondjuk EU-s vezetőkkel tárgyalni rendes katonai tiszteletadással karöltve.
Olvastam, hogy a G20-ra is elutazna, de ezt komolyan gondolja?
Ha kimerészkedne akkor előfordulhat, hogy valaki agyonlövi vagy letartóztatják?
Mi járthat a fejében most és fog-e még valaha más államfővel tárgyalni?
Ha abbahagyja a háborút, akkor elképzelhető, mert túl nagy ország ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják.
De rebesgetik, hogy súlyos beteg, ezért lehet, hogy ez a kaland volt a hattyúdala, lelép majd, és elviszi a balhét. Akkor egy új ember tisztább lappal indulhat, mint ő.
6
Az utóda is KGB-s lesz! Ye-ye-ye!
"Nem tudom, hogy hogyan fogja megmagyarázni otthon a több mint 10 ezer orosz halottat. "
Mivel médiát teljesen a kezében tartja, ezért nem kell megmagyaráznia semmit. Mondhat jóval kevesebb halottat is.
Egyébként meg a propaganda ott sok-sok éve azt sulykolja, hogy a nyugat el akarja pusztítani az oroszokat, és erre hivatkozva lényegében bármit el lehet adni a népnek, amelynek nagy része a propagandamédiából tájékozódik. A neten is kinyírták a független oldalakat, ezért extra erőfeszítést kell tenni, ha valaki más infóhoz akar jutni, amit csak a lakosság kisebbsége tesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!