Miért nem puccsolják már meg Putyint?? Nagyon elegem van már ebből a háborúból..
Figyelt kérdés
Legyen már vége a qrv@ életbe!!! 1 hónapja tart!2022. márc. 31. 19:08
1/23 anonim válasza:
Hát tegnap olvastam hogy megnőtt a népszerűsége Oroszországban, már valami 80% a támogatottsága, így nemigen lesz puccs.
2/23 anonim válasza:
Nekem is elegem , van de ha igaz akkor népszerű kint, sajnos.
3/23 anonim válasza:
Reméljük minél hamarabb győzni fog Oroszország.
4/23 anonim válasza:
Mondjad nekik, mert ők nem tudják ám, hogy neked eleged van a háborúból, ha rácsörögsz valamelyik tábornokára akkor szanaszétpuccsolják.
5/23 franciasrac válasza:
Nem te vagy aki ezt dönti
6/23 anonim válasza:
19:11: és ezt hol olvastad? Mert nagyon nem tűnik igaznak.
Gondolom, őt magát is ilyen számokkal etetik, szegénykét... Egyébként ha még sokáig vacakol, meg fogják puccsolni.
7/23 anonim válasza:
Ha ebbe a háborúba belebukik az nem most lesz.
Ami kell hozzá:
- a szankciók éfeztessék gazdasági hatásukat
- eredménytelen tűzszünet vagy béketárgyalás
- eredménytelen háború
Ha mind a 3 teljesül max akkor bukna meg, ez még vagy fél év.
8/23 anonim válasza:
9/23 anonim válasza:
19:15: pillanatnyilag esélyes, hogy mindhárom teljesül.
Egyébként Hruscsov sem azonnal bukott bele a kubai rakétaválságba. Csak két évvel később tették ki a keményvonalas elvtársak. 2024-ben pedig elnökválasztás lesz Oroszországban. Én arra számítok, legkésőbb akkor kitör a gyalázat.
10/23 anonim válasza:
19:16: ja, de az is ott áll, hogy meglehetősen kérdéses ez a népszerűségemelkedés. Öt nappal Temesvár előtt még Ceaucescu népszerűsége is 98 % volt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!