Az ukránok miért harcolnak, ha az elnökük egy jelentéktelen bohóc?
Figyelt kérdés
Az elnökük még csak nem is ukrán, hanem csak egy kisebbség tagja. Plusz bohóc, humorista ripacs, háborús bűnöket követett el az őt befogadó nép és az oroszok ellen is (hadifoglyok lelövetése, menekülő civilek lelövetése, civilek besorozása, erőszak, orosz kisebbség túszul ejtése, náci egységek felállítása, Ukrajna szétlövetése tárgyalás helyett, stb.). Társai hasonló bohócok lehetnek. De nem csak az ukránok állnak a bohóc-náci vezetés mellett, de az európai országok is előttük hajlonganak... Ez egy rossz vicc.2022. márc. 31. 16:46
21/30 anonim válasza:
Az aradi 13ból kb 8 egyáltalán nem beszélt magyarul. Csak jelzem, hogy nem a beszélt nyelv tesz valakit az adott ország emberévé.
22/30 anonim válasza:
Ahogy nem is vallása, vagy a nemzetisége.
Én ezt tudom, csak akinek válaszoltam az nem.
23/30 anonim válasza:
Szerintem ti is húznátok a szátokat, hogyha az elnökünk nem magyar lenne, aztán belevinne minket egy háborúba, ami elég káros lenne ránk nézve...
24/30 anonim válasza:
22, ha így történne, igen
Bár jelen esetben érdemes figyelembe venni azt a két apró tényt, hogy
1. az urkán nép választotta meg ezt a vezetőt
2. Nem Ukrajna döntése volt, hogy megtámadják.
29/30 anonim válasza:
Arra emlèkszem, hogy az orosz invázió elején ki akarták menekíteni az ukrán elnököt, amire azt válaszolta, hogy "lőszert küldjetek, ne fuvart!" Aztán pár hét múlva már nyugaton tartózkodott Zelenszkij, szóval csak eljátszotta a hazafit, majd lelépett az alkalmas időpontban.
30/30 anonim válasza:
Ezek a koszos , barbàr ukràn patkànyok gyilkolásztàk/gyilkolàsszák az orosz kisebbsèget. Ès azokat az ukrànokat is akik nem èrtenek velük egyet. Az orosz invàzió jogos ès indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!