Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukrán elnöknek kezd elmenni...

Az ukrán elnöknek kezd elmenni az esze?

Figyelt kérdés
Mást sem hallani tőle, hogy mégtöbb pénzre, harckocsira, fegyverre van szüksége. Európa többi országát bírálja, mert nem az ukránok a legfontosabbak nekik hanem a saját gazdaságuk és népük. Véleményem szerint ő robbantotta ki a háborút az oroszok ellen akkor oldja meg önállóan. Nem EU tag, nem NATO tag de követelni azt tud...
2022. márc. 31. 11:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%
A valóság igazából helyzetfüggő, más a valóság Budapesten, és más a valóság Felcsúton. Én inkább a budapesti valóság hive vagyok, de, lehet, a pestszentlőrinci valóság a legjobb, bár a Moszkva téri sem utolsó! De a legjobb a ferihegyi!
2022. márc. 31. 12:14
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Zelenszkij (az igazi nevét nem tudom) mindig is ilyen lehetett. Az ukránok eleve tök soviniszták, primitív a kultúra ott, mindig csak többet és többet akarnak, én, én, én, zsarolás, terror, magabiztosság, stb. Még mindig nem jutott eszükbe, hogy talán nem kéne elnyomniuk a kisebbségeket... Zelenszkij ráadásul még izraelita is, tehát mindezen tulajdonságok a négyzeten vannak, beképzeltég, követelőzés, pszichopátia, színjátszás, stb. Egyáltalán nem zavarja, hány civilt, 50 éves embert ölet meg a kényszersorozással, vagy a menekültek kivégzésével.
2022. márc. 31. 12:25
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
12es, gondolom te 1ből megadtad volna magad putyinnak és vörös szőnyegen vártad volna őket a belarusz határon! Ilyen egy igazi hazafi kérem!
2022. márc. 31. 12:30
 14/25 anonim ***** válasza:
47%
A kerdező nagyon jól informált,mindenben igazat adok neki.Zelenszky 2014 óta huzogatja az oroszok bajszát, több ezer orosz kisebbséget öltek meg a ukrán szélsőséges erők az ukrán kormány jóváhagyásávsl.Zelenszky az amcsik mutatták hatalomra, tehat ez a háború az oroszok és közvetetten az usa háborúja, köze sincs semmilyen nemzeti hazafias dologhoz.
2022. márc. 31. 13:13
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Ez az egész nem lenne szerintem, ha Trump lenne az elnök. De hát ő fasiszta, mert... miért is? Mert nem háborúzott?
2022. márc. 31. 13:59
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

14-es! Az nem zavar, hogy Zelenszkij 2019 óta van hatalmon? Előtte színész-producer volt, 2014-ben nem politizált.

A kérdésre a válasz: nem ő robbantotta ki a háborút, hanem Oroszország. Ő most azt teszi, ami egy vezetőnek tennie kell.

2022. márc. 31. 14:26
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
#16: Egy vezetőnek az a dolga, hogy kiszolgálja az USA gazdasági érdekeit az állampolgárai halálán keresztül?
2022. márc. 31. 15:06
 18/25 A kérdező kommentje:
Azt teszi igen, civilek ezreit áldozza fel a saját hatalma megtartásáért és még sok-sok országot belekeverne a szarba amit kifőzött magának. Ilyen egy igazi vezető?
2022. márc. 31. 15:39
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Az teljességgel kizárható, hogy mondjuk az istenadta nép akarna amerikai érdekszférába tartozni? Olyan nem lehetséges?
2022. márc. 31. 15:43
 20/25 anonim ***** válasza:
8%

"Ez az Zelenszkij mialatt bírálja Magyarországot és a többi nyugati országot"

Te alternatív valóságban élő elmebeteg, komolyan nem veszed észre a fideszektás médiát zabálva, hogy CSAK Magyarországot ítéli el gyakorlatban minden más európai ország is? Nem tűnt fel, hogy már a V4-en belül is lábszagú lett a nagyvezíred? A napokban lett volna a négy honvédelmi miniszter találkozója Budapesten, ketten lemondták, a szlovák meg röhögött a markába, hogy neki nem szükséges, mert úgyse lesz megtartva.

2022. márc. 31. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!