Az ukrán elnöknek kezd elmenni az esze?
Figyelt kérdés
Mást sem hallani tőle, hogy mégtöbb pénzre, harckocsira, fegyverre van szüksége. Európa többi országát bírálja, mert nem az ukránok a legfontosabbak nekik hanem a saját gazdaságuk és népük. Véleményem szerint ő robbantotta ki a háborút az oroszok ellen akkor oldja meg önállóan. Nem EU tag, nem NATO tag de követelni azt tud...2022. márc. 31. 11:48
11/25 anonim 

válasza:

A valóság igazából helyzetfüggő, más a valóság Budapesten, és más a valóság Felcsúton. Én inkább a budapesti valóság hive vagyok, de, lehet, a pestszentlőrinci valóság a legjobb, bár a Moszkva téri sem utolsó! De a legjobb a ferihegyi!
12/25 anonim 

válasza:

Zelenszkij (az igazi nevét nem tudom) mindig is ilyen lehetett. Az ukránok eleve tök soviniszták, primitív a kultúra ott, mindig csak többet és többet akarnak, én, én, én, zsarolás, terror, magabiztosság, stb. Még mindig nem jutott eszükbe, hogy talán nem kéne elnyomniuk a kisebbségeket... Zelenszkij ráadásul még izraelita is, tehát mindezen tulajdonságok a négyzeten vannak, beképzeltég, követelőzés, pszichopátia, színjátszás, stb. Egyáltalán nem zavarja, hány civilt, 50 éves embert ölet meg a kényszersorozással, vagy a menekültek kivégzésével.
13/25 anonim 

válasza:

12es, gondolom te 1ből megadtad volna magad putyinnak és vörös szőnyegen vártad volna őket a belarusz határon! Ilyen egy igazi hazafi kérem!
14/25 anonim 

válasza:

A kerdező nagyon jól informált,mindenben igazat adok neki.Zelenszky 2014 óta huzogatja az oroszok bajszát, több ezer orosz kisebbséget öltek meg a ukrán szélsőséges erők az ukrán kormány jóváhagyásávsl.Zelenszky az amcsik mutatták hatalomra, tehat ez a háború az oroszok és közvetetten az usa háborúja, köze sincs semmilyen nemzeti hazafias dologhoz.
15/25 anonim 

válasza:

Ez az egész nem lenne szerintem, ha Trump lenne az elnök. De hát ő fasiszta, mert... miért is? Mert nem háborúzott?
16/25 anonim 

válasza:

14-es! Az nem zavar, hogy Zelenszkij 2019 óta van hatalmon? Előtte színész-producer volt, 2014-ben nem politizált.
A kérdésre a válasz: nem ő robbantotta ki a háborút, hanem Oroszország. Ő most azt teszi, ami egy vezetőnek tennie kell.
17/25 anonim 

válasza:

#16: Egy vezetőnek az a dolga, hogy kiszolgálja az USA gazdasági érdekeit az állampolgárai halálán keresztül?
18/25 A kérdező kommentje:
Azt teszi igen, civilek ezreit áldozza fel a saját hatalma megtartásáért és még sok-sok országot belekeverne a szarba amit kifőzött magának. Ilyen egy igazi vezető?
2022. márc. 31. 15:39
19/25 anonim 

válasza:

Az teljességgel kizárható, hogy mondjuk az istenadta nép akarna amerikai érdekszférába tartozni? Olyan nem lehetséges?
20/25 anonim 

válasza:

"Ez az Zelenszkij mialatt bírálja Magyarországot és a többi nyugati országot"
Te alternatív valóságban élő elmebeteg, komolyan nem veszed észre a fideszektás médiát zabálva, hogy CSAK Magyarországot ítéli el gyakorlatban minden más európai ország is? Nem tűnt fel, hogy már a V4-en belül is lábszagú lett a nagyvezíred? A napokban lett volna a négy honvédelmi miniszter találkozója Budapesten, ketten lemondták, a szlovák meg röhögött a markába, hogy neki nem szükséges, mert úgyse lesz megtartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!